erotiske lørdage

Erotiske lørdage

Erotiske lørdage på Mahamudrainstitut. En dag med Eros i sanselighedens og lystens tegn

Der findes så megen dejlig erotik i livet og utrolig megen dårlig sex.

Hvis jeg i få ord skal beskrive forskellen imellem de to? Så handler Erotik om, hvordan vi elsker? Hvor det “at dyrke Sex” måske mere peger på at ville have noget?

At dyrke sex – i ønsket om et udbytte – vil være som manden, der indhegner Gaia for at pløje, så og høste.

Et elske betyder at forenes i det eftergivende, bevægelige, afspændte, anerkendende, sansende, cykliske, spontane og mystiske. Det kan ikke gribes eller begribes igennem form og ord, men blot leves i bevidst opmærksom erkendelse af Naturen af det, som er?

Fascinationen af den erotiske kraft er lige så gammel som menneskeheden selv? Det er den, vi er rundet af. Vi opstår i Gaia og vi vender tilbage til hende. I den erkendelse har Tantra sine rødder.

De fleste mennesker kender til, hvor svært det kan være at “holde erotikken levende” i et parforhold?
Det skyldes at et parforhold bygges på forventninger, krav og form.

Som H.C. Andersen skriver om Eros/Amor:

“…ærgerligt er det i Sandhed, at saadan en lille Hvalp skal have Ret til at spidde store, voxne Folk. De som faae hinanden, siger man rigtignok, strax hjælpe hinanden Pilene ud igjen, og saa gaaer al Kjærligheden over, men de andre beholde Pilen i Hjertet, og da er det ofte dødeligt” (Skyggebilleder, 1831).

På Mahamudrainstitut har vi fra starten af inviteret til sanselige og bevidste kærlige møder i opmærksomhed. Vi har inviteret til at se “Mahamudra Tantra massagen” som en invitation til bevidst kontakt til lyst. At møde en anden elskov end de fleste kender.

På vores skønne sted blomster et skønt praksis-fællesskab omkring “Cupisofi og Elskovskunst”..
Der er så meget at undersøge under den overskrift! At blive bevidst om det at elske involverer at iagttage hvordan vi lever og relaterer? Hvordan møder vi hinanden i kontakt?

Erotiske Lørdage i bevidst kontakt til lyst.

Vi inviterer i den kommende tid til at dykke ned i den sanselige og kærlige erotik. Opdage nye veje til at genfinde bevægeligheden hver for sig og sammen i erotik og bevidst kontakt til Lyst.
At opdage hvad der sker, når krav og forventning slippes og erstattes af glæden ved at se hinanden blomstre i anerkendelse af vores måske forskellige Natur?

Både mænd og kvinder er optaget af seksuel lyst. Hvor mange har ikke været nysgerrige på f.eks. at opleve en “swingerklub”?
Noget af det mest populære som læses og ses på nettet af begge køn handler om sex, erotik og elskov. Tænk at det for så mange skal være skamfuldt og meget blufærdigt at stå ved?

Ja det ER sanseligt både at se og selv undersøge vores seksuelle impuls sammen med andre mennesker, når det kan ske i trygge rum. Det har vi på Mahamudrainstitut årelang erfaring med.

Kom og vær med!

Åbn døren ind til en friere og anerkendende måde at møde dig selv på i seksuel nysgerrighed og lyst! Vi inviterer til forunderlige ritualer, til lethed og leg i klare rammer, der gør det let at bevæge sig i integritet.

Hvis du er nysgerrig på, hvordan Tantra og erotik er forbundet med hinanden, så læs evt. lidt mere om det her ?

Du vil finde Links til de forskellige Erotiske Lørdage herunder.

Erotisk Lørdag den 28/1 2023…. Spejlmeditation og erotisk lørdag