lyst

Lyst og elskovstræner – få mere lyst

Mangler du lyst – eller har du lyst til at “få mere lyst”?

Lysten er livets puls. Den er grundlaget for vores virke- og modstandskraft. I Lyst producerer vi hormoner og signalstoffer der holder os sunde, bevægelige, nysgerrige og glade.

lyst

Lad noget gammelt dø og nyt spire frem

Al kreativitet virker af og i Lyst. Lyst er at lade noget gammelt dø og at føde noget nyt. Vi leger i kontakt til lyst. Den er spontan, impulsiv, kraftfuld og samtidig sart og fin. Det er derfor den er så let at lægge en dæmper på.

Det gøres igennem angst, kontrol og ambition. Ved at gøre noget rigtigt eller forkert, eller ved simpelthen at kræve den!

“Kan du ikke få noget mere lyst!” siger den ene… Og den sidste rest slukkes i den, det siges til.

Lysten kan ikke forlanges – den opstår af sig selv, når den får ro og rum til det. Når der ikke er noget den “skal”.

Det er som en spire, der kan vokse til at stort træ. Den skal gøre det af sig selv. Hvis nogen vil trække i den for at få det til at gå hurtigere, går den til. Alt hvad jeg kan er at vande den, og hjælpe til at den får lys, hvis den står for meget i skygge.

Vil du lyst?

Vil du:

  • … Genfinde lysten i dit liv? Vil du hjælpe andre til at gøre det samme? Vil du erfare at du ER lyst: Boblende livskraft i hver eneste af dine celler?
  • Møde dig selv og andre på en fuldstændig anden måde, end du før kunne forestille dig. Som at gå fra sort-hvidt til at se i farver?
  • Forstå naturen af din krop og sind i kærlig, hengiven omsorg for det, du er… Uden at skulle være “nogen” eller “noget” der skal søge accept hos andre eller i en ide om at være “rigtig eller forkert”?

Så vær med!

Gør det til en del af din levevej!
Gør det for dig! … læg evt. lag på din psykoterapeutiske uddannelse, hvis du har sådan en?

Du behøver overhovedet ingen “grund” eller “undskyldning” for at gøre det. … Sådan er lystens natur. Lyst KAN ikke betinges eller begrundes.

På Mahamudrainstitut forsker vi i lyst.
Vi mødes som omsorgsfulde gartnere i en vidunderlig have fyldt med forskellige planter, urter, vækster og forunderlige helt unikke væsener.

Vi kalder det for “Cupisofi og elskovskunst”… “Lystens visdom”. At se og anerkende det levende, som det er.

Vi tager afsæt i Tantra og systemisk forståelse. I det at mødes i kontakt og relatere ansvarligt – og i erkendt kontakt til kærlighed

Det er så enkelt – og gøres ofte så svært.

Start med at ringe til Mads Jesper på 20214915 eller skriv på jesperhejl#me.com (erstat # med @ i adressefeltet når du skriver mailen)

Du kan også begynde med en Mahamudra massage til kvinder eller for mænd.