Priser på Tantramassage

På Mahamudrainstitut bliver vi naturligvis spurgt om priser på tantramassage. For nogen bliver det også vigtigt at kunne se en sammenhæng imellem Tantra og massage?

priser på tantramassage

Hvis, du søger på nettet efter “Tantramassage” vil du finde mange forskellige hjemmesider. De repræsenterer vidt forskellige tilgange til tantramassage. Oftest er det ikke muligt at læse sig til, hvilket forbindelse de har til “Tantra” – og hvilken praksis der ligger bag?

For dig som søger en oplevelse af velvære, er det måske heller ikke så vigtigt? Der vil en Tantramassage eller en “Tantrabehandling” være et tilbud i rækken af mange forskellige muligheder.

Det vil gælde, uanset om du søger efter terapi for at blive behandlet for noget, eller blot er på udkig efter en kropslig oplevelse.

En Tantramassage – der har med tantra at gøre – tager afsæt i meditation.

Tantra – eller en Tantra – som det mere retvisende kaldes, tager afsæt i meditation: “Bevidst, opmærksomt at iagttage naturen af krop og sind.”

Jeg kan kalde det for en “undersøgende praksis”.

Et menneske kan hverkenbehandles” eller “underholdes” til meditation – endsige til at være opmærksomt iagttagende i sig…

Meditation kan heller ikke “gives” eller “modtages”. Den kan opdages.

Det kan måske fungere som end måde at skille de forskellige udbud fra hinanden på?

Forskelle i priser på Tantramassage for mænd og kvinder?

Ofte vil du finde store forskelle i de priser, som mænd og kvinder skal betale for en tantramassage. Kvinder tilbydes gerne massage af mænd for måske halvdelen af det beløb, som mænd skal lægge, for at blive masseret af en kvinde!?

På Mahamudrainstitut har vi, siden vi begyndte, holdt fast i at det beløb, der “lægges i kurven” som entre (1500 kr.) – IKKE er en betaling for en ydelse, men et bidrag til vores arbejde.
For os er det vigtigt, at der ikke er forskel på, om du er mand eller kvinde i den henseende .

Hvem vi mødes med og hvordan, afgør vi i øvrigt hver især. Der er måden, den første kontakt opstår på, vigtig.

Tantramassage for mænd

Tantramassage til kvinder

Tantramassage til par