Elskovskunst og Mahamudra massage

#Befri#dig#selv#seksuelt

#Elskovskunst og tantramassage

Denne studielinie erstattes fra 1 januar 2017 af : “systemisk cupisofi og elskovskunst

Studielinien Elskovskunst og Mahamudra massage

…. er for dig, som ønsker at undersøge det at “give” en Mahamudra massage, og som gerne vil gå på opdagelse i at invitere både sig selv og en elskovspartner til den højeste sanselighed hinsides enhver tanke.

For dig som ønsker at arbejde “professionelt” med massagen vil du her, ud over at få et dybtgående kendskab til dig selv. Kunne “klæde dig på” til at være i alle de forskellige situationer, som kan opstå, hvor vi mødes med mennesker, som vi ikke kender i forvejen på en intim kærlig og lystfyldt måde.

Måske kender du til tantra-massage og vil tage de næste skridt ind i fordybelse og transcendens?

Fordybelse i sanseligheden

På seminarene fordyber vi os i vores sanser: Syn, smag, lugt, berøring, hørelse og bevægelse. Du ledes sammen med de andre gruppedeltagere på en rejse ind i lyst, og vi viser dig vejen til ekstasen.

Vi dykker ned i orgasmen og undersøger vejrtrækningens betydning. Du vil kunne bevæge dig fra en orgasme som “vrides ud igennem spænding” til at lade dig falde dybere og dybere ned i afspændtheden til alting opløses i en altomfavnende forløsning.

Mahamudra massage i professionelt regi?

Hvor en Mahamudra massage givet i professionelt regi ledes af den, som masserer, vil vi i også elskovskunsten opleve, at dualiteten imellem den som “giver” og den som “modtager” transcenderes. Vi bevæger os fra, “at der er en som leder” til, “at ledelse finder sted i mødet”. “Jeg” og “du” forsvinder, og der bliver kun “elsken” tilbage.

Dette forudsætter bevidsthed, og vejen går igennem meditation. Fra at elske med dine historier og fantasier, vil du inviteres til at slippe dem, og blive fuldstændigt vågen og nærværende i din kontakt til dig selv, og i mødet med den anden.

I forløbet kan der blive inviteret til  seksuel forening imellem – såfremt rummet der skabes og deltagerne åbner sig for det.

Med baggrund i vores erfaring med at lede gruppeforløb, hvor det handler om at gøre sine egne erfaringer og af-automatisere sin seksualitet vil du opleve et trygt og eksperimenterende rum, med en klar ramme, hvor du hele tiden kan sige fra og til i din egen undersøgelse sammen med gruppen.

Kærlighed, respekt og omsorg

I disse meget sanselige seminarer handler det om i kærlig respekt og omsorg for hinanden at opleve den dybeste hengivelse og lade sig falde. Forløb hvor vi udforsker og undersøger med seriøsitet latter og humor vil veksle med vejrtrækningsøvelser, meditation, og fordybelse i elskovsritualer.

Undersøge kroppens bevægelighed

Du skal være indstillet på at slippe dine forestillinger erfaringer om “sex”, og tage imod en invitation til både at undersøge kroppens funktion og bevægelighed, og gå ind i en praksis, der også kan betegnes som: “at mødes i bevidsthed”.

Elskov som “kunst”?

Hvor vi taler om “kunst”, må der også findes en kompetence som kunsten udøves igennem? At lære sådanne færdigheder kræver tålmodighed, opmærksomhed, vedholdenhed og fordybelse. Ofte ligger den meget store forskel i den helt lille detalje!

Det kræver øvelse og fordybelse og noget “at spille efter” at lære at spille et instrument. Det samme gør sig gældende, hvis vi vil udvikle vores kroppe og sind til det instrument, som skaber elskovskunsten.

At lære et “sprog”

Studielinien her er med andre ord ikke  “fri eksperimenteren med sex, elskov og orgasme”, men at lade en klar ramme være det “sprog”, hvorigennem friheden og kreativiteten leves. Det kræver fordybelse og vedholdenhed at lære et nyt sprog, og i takt med at du “taler det”  indtil eventuel mestring, – vil du kunne møde dig selv både i dine ambitioner, frustration, anstrengelse, og gøren sig “umage” – og også i brede smil, og stor sanselighed.

Basis moduler og et “proff. modul”

Ønsker du efterfølgende at give professionelle Mahamudra massager, vil de to basismoduler  (som kan tages flere gange) være grundlaget, som vi bygger videre på. Det 3. modul: “Den professionelle tantramassage” vil give dig den forståelse og indsigt, som er nødvendig for at bringe elskovskunst over i denne ramme.

Du kan læse mere om elskovskunst og Mahamudra massage her

Såfremt du er tidligere studerende ved Mahamudrainstitut eller har fast bopæl udenfor Danmark, koster deltagelse i et modul 5.500 d.kr

Mahamudra massage/elskovskunst

Seminarer løber fra torsdag kl 9.00 til søndag kl ca. 12.00

 

2016

Modul 1

16.06.-19.06.2016
29.09.-02.10.2016

Modul 2

18.08.2016 – 21.08.2016
03.11.2016.- 06.11.2016 ERSTATTES AF NY DATO: 24.11.2016 – 27.11.2016

Modul 3

06.10.-09.10.2016

…………………………………….

 

Stikord:

Tantramassage uddannelse, Uddannelse til tantramassør, Tantramassage kurser, Tantra Massage skole, Tantra uddannelse, Tantra massage kursus, Kursus i tantramassage