kursus i bevægelse og bevidsthed - introduktion til tantramassage

Tantra massage til par

Tantra massage til par – lige syd for Århus

Tantra massage til par

På Mahamudrainstitut er det muligt for et par at booke en tid til tantra massage for par, hvor begge samtidigt kan erfare en Mahamudra tantra massage.
Massagerne finder sted i to forskellige rum i de dejlige omgivelser som Mahamudrainstitut har at byde på.

Vi kan have en forestilling om at “lysten” kan være forskellig hos os. “Kunne du ikke have noget mere lyst? eller :”Jeg synes ikke at vi elsker nok” kan det lyde?

Måske handler lyst slet ikke om noget, der kan måles i “mere” eller “mindre”? Måske handler sådanne spørgsmål om at den ene eller begge ikke har “lyst TIL det, som vi gør, når vi elsker?

I den tantra som vi inviterer til på Mahamudrainstitut kan vi få øje på, hvad der sker, når vi holder op med at gøre hinanden til et “projekt”. Dvs. ikke længere giver hinanden ansvaret for den andens orgasme eller “nydelse”, men “tager den hjem til os selv”.

Hvis vi har sex med hinanden efter devisen: “Først gør jeg mig umage for at give dig en orgasme, og når du så har kvitteret med den, og gjort mig til en succes, så er det min tur”. Så er det befriende at opdage en helt anden måde at være sammen på.

En Tantra massage til par i Mahamudrainstitut kan være et første skridt til at få åbnet for konkrete handlemuligheder i forhold til elskovslivet.

Læs evt mere her: “tantra massage for par”

#Tantramassage til par
Tantramassage til par i Mahamudrainstitut

Læs om tantra massage til manden

Læs om tantra massage til kvinden

… Begge steder med links til mere dybtgående beskrivelser og artikler.

Entreen til “templet” er svarende til to enkelte massager.

Ring endelig vedr. en parmassage på telefon 20214915 og/eller skriv til jesperhejl(at)gmail.com  (erstat (at) med @) hvis du har spørgsmål.