Tantramassage til kvinder

Tantramassage til kvinder – lige syd for Århus

En Mahamudra tantra massage til kvinder kan du se som at opdage en ny dans at danse i livet på.  Den bevæger og udfordrer din almindelige forestilling om seksualitet, intimitet, nærhed og kærlighed.

anerkendelse

En Tantramassage til kvinder hos Mahamudrainstitut vil ikke “fixe” noget

Måske har du allerede surfet rundt på nettet for at undersøge, hvad tantra massage er? Så vil du have fundet ud af, at langt de fleste beskriver den som en “behandling” eller knytter den til “terapi”.

Både behandlinger og terapi forudsætter, at der er noget “galt” med den ene. Og at den anden kan “fixe” det. I en behandling vil der derfor være et meget væsentligt element af ambition eller et mål.

På Mahamudrainstitut fungerer det anderledes. Vi ser den som en klar, tryg ramme om et møde imellem to voksne mennesker.

Et møde, hvor du kan undersøge og udforske kontakt til lyst, sanselighed og livskraft i dig. Et møde hvor du kan komme i kontakt med “dig selv” – eller et “oprindeligt selv” – hvis du måske føler, at det er på tide at slippe nogle masker eller genopdage sider i dig, som du ved længe har været puttet væk, eller aldrig har fået lov til at leve?

Måske har du hørt om Tantra massage eller bare om “tantra”? Læst en artikel eller lyttet til en veninde fortælle om sine erfaringer?

En indledende samtale

Jeg byder dig velkommen i en samtale.  Jeg vil være interesseret i hvilke erfaringer, du kommer med, og hvad der har ført dig hertil? Du får mulighed for at “se mig an” og kan få besvaret alle de spørgsmål du måtte have.

Samtalen tjener til at forklare rammen for vores møde, og at vi kan finde ud af, om det passer til os begge.

Hvis du ser et møde imellem to mennesker som “en dans”, så kan ingen selvsagt “give” dig en dans, som du kan “modtage” ( – som man så ofte taler om i forbindelse med behandlinger og i tantra massage praksis andre steder).

At danse fungerer som at samtale. Dvs. i dialog. I det tilfælde hvor den ene ikke kender dansen, vil den anden lede mødet. En ledelse der sker som små invitationer til at bevæge sig sammen, og som naturligvis både må gå langsomt, ikke komme overraskende, og ske i fuldstændig frihed.

Samtalen vil på den måde – for os begge – fungere som en god måde indledningsvis at fornemme, hvordan vi bevæger os sammen. Føles det ubesværet der, er det enkelt at mødes i tantra-massagen efterfølgende. Fornemmer vi, at det “ikke rigtigt passer” skilles vi i al respekt igen.

Som et sådant møde (metaforisk beskrevet) fungerer tantramassage til kvinder (og mænd) på Mahamudrainstitut.

En følelse af frihed

Når det er en meget dårlig ide at se en tantramassage til kvinder som noget der “gives”, så hænger det også sammen med at gaver “binder”.

At sige “nej” til en gave, er meget uhøfligt i de fleste kulturer. Skal du så ovenikøbet ligge passivt og tage imod den, gøres det meget vanskeligt at flytte dig undervejs, hvis der er noget du ikke bryder dig om.

Hvis det derimod fungerer som et møde hvor ingen giver eller modtager noget. Så er det fra starten er klart, at vi mødes i en samtale. Først med ord siddende overfor hinanden. Senere, hvis lysten er der, i kropslig dialog.

I sådan en ramme er det SÅ meget lettere at flytte sig naturligt og spontant, både når noget føles rart eller knapt så rart. Det føles frit.

Hvis du tænker over det, så er der intet sted, vi skal “hen” når vi danser. Der er intet mål med at danse ud over at danse.

Nærhed, sanselighed og anerkendelse

Lige præcis det, er noget af det allervigtigste i forhold til “tantra, elskov og sanselighed”:

Langt de fleste kvinder kender til bevidstløshed det spil, hvor den ene okser på for at ville “give” den anden en orgasme, og når hun har kvitteret med den (fake eller ægte) – så er det “hans tur”, – der så typisk ikke tager ret lang tid.

I en Mahamudra tantra massage ER der overhovedet ikke noget at . Vi fordyber os i nærhed, berøring, sanselighed, opmærksomhed og erfarer kontakt.

For de fleste bliver dette første gang i livet at intimitet og reel kontakt erfares – hvor mærkeligt det end kan se ud på skrift.

Sommerfugle i maven?

Ja – det er helt naturligt med sommerfugle i maven!

Der er så megen blufærdighed og skam forbundet med at ville stå ved sin lyst til opmærksom, bevidst elskov, undersøge sin seksualitet – og ikke mindst som kvinde at opsøge et møde med en mand, du ikke kender i den henseende.

Når du har været her, vil du have erfaret, hvor fint, naturligt og respektfuldt det føles.

Betyder det så at du skal kunne noget eller gøre noget bestemt?

Nu kan du måske få det indtryk, at der er noget, der forventes af dig inden? Noget du skal kunne eller gøre?

Nej.. det er der ikke. Du inviteres til at følge din impuls. Hvis den er til at ligge stille og “lytte”, så gør du det. Når rammen sættes, som den gør, med at du ikke forventes at være “passiv”, så betyder det ikke, at du forventes at være “aktiv” – og slet ikke på en særlig måde.

Du inviteres simpelthen ind i det, der er naturligt for dig lige i dette møde. I et andet møde, kan det være helt anderledes. Det fungerer som et møde i en klar ramme uden forventninger…

Bevidsthed igennem Tantra

Jeg tilbyder tantramassage til kvinder i alle aldre, som seriøst ønsker at arbejde med bevidsthed igennem tantra. Hvis du har erfaring med meditation, ser jeg det som en fordel, og det er overhovedet ikke en betingelse. En eller flere Tantra massager kan i sig selv også fungere som en begyndelse på egen meditations- og tantra-praksis.

Erfaring

Mahamudrainstitut har eksisteret i mange år. Her finder du modenhed, erfaring og fordybelse.

Hvis du skulle have tanken “om alder betyder noget“?

Så bliver svaret: At det er bevægeligheden, opmærksomheden og nærværet, der er afgørende for, om vi erfarer kontakt i mødet med hinanden.

I tantra er modenhed hos både mænd og kvinder alle dage blevet hyldet, og den har intet med året på vores fødselsattest at gøre.

Varighed

En tantramassage til kvinder hos mig varer ca. 1 time og 30 minutter (massagetid), og du skal sætte 30-45 minutter af før og 15 min. efter massagen til henholdsvis samtale og tid til at hvile ud bagefter. Dvs. I alt 2 1/2 til 3 timer.

Entre og tidsbestilling

Ved indgangen til templet lægges 1500 kr. som støtte og bidrag til instituttets arbejde. Du skal være opmærksom på, at det at mødes i en Mahamudra tantra massage, ikke på nogen måde handler om at bestille og købe en vare eller en serviceydelse. Der kan ikke intet forlanges eller kræves. Vi indgår ikke en “handel”.

Der er i tantra traditionen en praksis med at give sin viden og kunnen videre, uden på forhånd at forlange noget for det. Modtageren giver således det, som vedkommende synes er både passende og muligt indenfor egen økonomiske formåen. Hvis din økonomiske situation ikke gør det muligt for dig at lægge det fulde beløb, og du oprigtigt ønsker at arbejde med dig selv igennem tantra, så kontakt mig alligevel. Så finder vi måske en løsning? Jeg er helt med på, at man som kvinde og eneforsørger, ofte ikke har alt for meget at rutte med.

Der tages ikke imod kreditkort og gerne bankoverførsel i så god tid, at den er indgået på vores konto inden det aftalte møde.

Tid kan aftales pr. mail eller via telefon, med opgivelse af navn, telefonnummer og E-mail. Diskretion er en selvfølge. Anonymitet er uønsket.

Ved enhver tidsbestilling accepteres de almindelige bestemmelser som angivet på denne hjemmeside.

Frisk og velplejet

Vi lægger vægt på at have omsorg for kroppen.

Kom selv frisk og velplejet fra brusebadet. Det er også muligt at tage et brusebad både før og efter massagen her på Mahamudrainstitut. Håndklæde stilles til rådighed.
Tid kan bestilles på telefon: Jesper: 0045 2021 4915. Jeg modtager bestilling igennem telefonsamtale og mail – ikke via anonym sms – og med fuld diskretion.

Du kan skrive til mig, hvis du har spørgsmål til tantra massage til kvinder: jesperhejl(at)me.com  (Erstat (at) med @)

Hjemmesiden her er omfattende. Jeg har samlet nogle link til forskellige artikler, der beskriver massagen, mødet og overvejelser i den forbindelse lidt nærmere.:

Hvordan tantramassage?

Kvinder i lyst

Tantramassage i Århus“handler tantramassage om wellnes eller om om sex?”

“Yonimassage eller Lingammassage”

En tantramassage?

Hvad er en tantramassage?

Et dilemma

Samtalen før en tantra massage

For dig, som er kommet ud af et parforhold, kan denne måske være relevant: Sex efter skilsmissen?

 

Mads Jesper

 jesperhejl