Tantramassage til kvinder

Tantramassage til kvinder – lige syd for Århus

De fleste kvinder, der kommer for første gang til en Tantramassage, fortæller, at det er forbundet med en vis nervøsitet og usikkerhed.

Blufærdighed?

Der er blufærdighed forbundet med at ville mødes med en – i udgangspunktet ukendt mand – om noget så intimt. Det kan naturligvis konkret handle om det at være i sådan et møde uden tøj på, og måske mere om at det kan føles sårbart at åbne for – og stå ved – et behov for nærhed, nærvær og sanselig berøring?

Nogle har meget blandede erfaringer med mænd og seksualitet med i bagagen. Måske har “sex” mest af alt tjent til at “opretholde freden” i et mangeårigt parforhold? Måske har den været helt fraværende? Der kan sidde en følelse i krop og sind af at have “brugt” sig selv alt for længe?

Erfaring

På Mahamudrainstitut ledes et møde i en tantramassage for kvinder af en mand og en tantramassage for mænd af en kvinde. Vi ser den polaritet som noget meget væsentligt i det møde.

Booker du en Mahamudra tantramassage for kvinder, vil det altså være Jesper, du møder. Jeg er en moden, og bevægelig mand med mange års erfaring med tantramassage og samtaler om alt det, som optager os i livet – også om det som synes svært.

Et møde – og ikke terapi eller behandling

På Mahamudrainstitut vil en tantramassage ikke være hverken terapi eller behandling. Vi mødes ikke i en forventning om, at der er noget, “der skal fixes”.

Det kan naturligvis godt være, at du føler et behov for at forandre noget? Det vil også ske for langt de fleste. …

Og en af baggrundene for at mange netop oplever det så svært at finde intimitet sammen med en mand, ER at sådanne møder ganske ofte ender med at handle om ambition. Det er det, som vi kender: Mennesker mødes i en ambitiøs byttehandel: “Først giver jeg dig en orgasme, og så er det din tur”..

Et møde i en tantramassage rummer overhovedet ikke en sådan byttehandel. Der er ikke noget at “give” eller “modtage” der stilles imellem. Der er ikke noget vi skal nå, intet mål og ingen ambition

Vi mødes… i kontakt.

At “opdage sig selv på ny”

Mødet fungerer i stedet som en mulighed for at undersøge og opdage “sig selv” på en ny måde: At få kontakt til sin krop, sin rod og sit hjerte

Rammen om mødet

I den indledende snak er der plads til alle dine spørgsmål, og du kan “se mig an”.

Rammen om en Mahamudra tantra massage er et smukt enkelt ritual, med en klar indledning og en klar slutning. Vi klæder os efter vores snak hver især om til Sarong og begynder siddende. Under selve massagen vil vi begge være nøgne. Alt foregår opmærksomt, langsomt og nærværende og uden pludselige overraskelser. Massagen omfatter hele kroppen, og det vil være naturligt at sanse opstemthed og lyst.

Mahamudrainstitut har eksisteret i mange år

Her finder du klarhed, seriøsitet, varme og fordybelse. Her er dejlige lokaler, rolige omgivelser, bad, diskretion og varme.

Jeg masserer voksne kvinder i alle aldre.

Varighed af tantramassage til kvinder

En tantramassage til kvinder hos mig varer ca. 1 time og 30 minutter (massagetid), og du skal sætte 30-45 minutter af før og 15 min. efter massagen til henholdsvis samtale og tid til at hvile ud bagefter. Dvs. I alt 2 1/2 til 3 timer.

Entre og tidsbestilling

Efter den indledende snak lægger du, såfremt du beslutter dig for gå videre til massagen, 1500 kr. som støtte og bidrag til instituttets arbejde. Du skal være opmærksom på, at det at mødes i en Mahamudra tantra massage, ikke på nogen måde handler om at bestille og købe en vare eller en serviceydelse. Der kan ikke intet forlanges eller kræves. Vi indgår ikke en “handel”.

Der er i tantra traditionen en praksis med at give sin viden og kunnen videre, uden på forhånd at forlange noget for det. Modtageren giver således det, som vedkommende synes er både passende og muligt indenfor egen økonomiske formåen. Hvis din økonomiske situation ikke gør det muligt for dig at lægge det fulde beløb, og du oprigtigt ønsker at arbejde med dig selv igennem tantra, så kontakt mig alligevel. Så finder vi måske en løsning? Jeg er helt med på, at man som kvinde og eneforsørger, ofte ikke har alt for meget at rutte med. Der tages ikke imod kreditkort og gerne bankoverførsel i så god tid, at den er indgået på vores konto inden det aftalte møde, hvis ikke du vil tage kontanter med.

Tid kan aftales pr. mail eller via telefon, med opgivelse af navn, telefonnummer og E-mail. Diskretion er en selvfølge. Anonymitet er uønsket. Ved enhver tidsbestilling accepteres de almindelige bestemmelser som angivet på denne hjemmeside.

Frisk og velplejet

Jeg lægger vægt på at have omsorg for kroppen. Kom selv frisk og velplejet fra brusebadet. Det er også muligt at tage et brusebad både før og efter massagen her på Mahamudrainstitut. Håndklæde og sarong stilles til rådighed. Tid kan bestilles på telefon: Jesper: 0045 2021 4915.

Jeg modtager bestilling igennem telefonsamtale og mail – ikke via anonym sms – og med fuld diskretion. Du kan skrive til mig, hvis du har spørgsmål til tantra massage til kvinder: jesperhejl(at)me.com  (Erstat (at) med @)

Hjemmesiden her er omfattende. Jeg har nederst samlet nogle link til forskellige artikler, der beskriver massagen, mødet og overvejelser i den forbindelse lidt nærmere.:

tantramassage til kvinder
Mads Jesper

Hvordan tantramassage?

Kvinder i lyst

“Yonimassage eller Lingammassage”

En tantramassage?

Hvad er en tantramassage?

Et dilemma

Samtalen før en tantra massage

For dig, som er kommet ud af et parforhold, kan denne måske være relevant: Sex efter skilsmissen?