Tantramassage til kvinder

Elskovs tantramassage til kvinder – lige syd for Århus

De fleste kvinder, der kommer for første gang til en tantramassage, fortæller, at det er forbundet med en vis nervøsitet og usikkerhed.

tantramassage for kvinder

Blufærdighed?

Der er blufærdighed forbundet med at ville mødes med en – i udgangspunktet ukendt mand – om noget så intimt. Det kan naturligvis konkret handle om det at være i sådan et møde uden tøj på, og måske mere om at det kan føles sårbart at åbne for – og stå ved – et behov for nærhed, nærvær, lyst, elskov og sanselig berøring i mødet med en mand?

Nogle har meget blandede erfaringer med mænd og seksualitet med i bagagen. Måske har “sex” mest af alt tjent til at “opretholde freden” i et mangeårigt parforhold? Måske har den været helt fraværende? Der kan sidde en følelse i krop og sind af at have “brugt” sig selv alt for længe?

Erfaring

På Mahamudrainstitut ledes et møde i en tantramassage for kvinder af en mand. Vi ser den polaritet som noget meget væsentligt i det møde.

Ønsker du et møde i en Mahamudra tantramassage for kvinder, vil det altså blive med Jesper.

Jeg er en moden og bevægelig mand med mange års erfaring som leder af Mahamudrainstitut (sammen med Karin) med seminarer, uddannelses-forløb, tantramassage, elskovs tantramassage og samtaler om alt det, som optager os i livet – også om det, som synes svært.

Hvad får os til at kalde det for en “elskovs tantra massage”?

De Tantramassager eller -behandlinger, du ellers vil finde, hvor du møder op som “klient” eller “kunde” foregår med en tilsigtet professionel distance og f.eks. brug af latexhandsker og en klinisk tilgang ved berøring intime steder. En sådan finder du ikke her.

“Distance” og det forbehold, som nødvendigvis følger med den, matcher altså ikke særligt godt til at undersøge “kontakt”, “nærvær” og “lyst”?

En Mahamudra tantramassage for kvinder er en mulighed for at undersøge elskov i kontakt, nærvær, opmærksomhed, intimitet og lyst.

For at det er klart og tydeligt, at dette altså ikke drejer sig om at “blive behandlet” af en “tantra-behandler”. At vi ikke mødes i en forventning om, at der er noget, “der skal fixes”…. Har vi valgt at kalde det for en “elskovs tantramassage til kvinder”. Vi gør det for at tydeliggøre denne forskel så klart, at ingen kan være i tvivl .

Vi mødes i bevidst, opmærksom, nærværende elskov, med alt, hvad elskov kan indeholde, uden krav, forventninger, betingelser og mål…
Sikkert en ganske anderledes elskov end det, du kender? Det er på ingen måde “frækt”, men nærværende, opmærksomt, langsomt, sanseligt, bevægende, respektfuldt, hengivende og typisk meget lystfyldt.
Vi åbner for bevidst kontakt til en livskraft, som vi alle egentlig godt kender eller har en anelse om, og blot har glemt eller endnu ikke har levet?

Når det måske ind imellem kan føles svært som kvinde at finde intimitet i seksualitet sammen med en mand, kan det hænge sammen med, at sex ganske ofte ender med at handle om ambition og altså netop en eller anden for for “behandling”?

Det er det, vi kender: Mennesker mødes i en ambitiøs byttehandel: “Først giver jeg dig en orgasme, og så er det din tur”..

Et møde i en elskovs tantramassage hos os rummer overhovedet ikke en sådan byttehandel. Der er ikke noget at “give” eller “modtage”, der stilles imellem. Der er ikke noget, vi skal nå, intet mål, ingen plan og ingen ambition. Der er intet “når du har sagt A, må det betyde B”.

Jeg stiller mig ikke “over” dig i autoritet som den “vidende” eller “ekspert”. Du kommer ikke som “klient” eller “kunde” og kan “købe noget”.

Jeg er der som mand og menneske – du som kvinde og menneske. Vi mødes… i kontakt … og skaber sammen mødet i kropslig dialog.

At “opdage sig selv på ny”

Mødet fungerer som en mulighed for at undersøge, tage omsorg og ansvar for “sig selv”: At få kontakt til sin krop, sin rod og sit hjerte, og få øje på det, der er, som det er.

Jeg vil kalde det for spiritualitet uden sentimentalitet eller tro.

Rammen om mødet

I den indledende snak er der plads til alle dine spørgsmål, og du kan “se mig an”.
Her “øver” vi også det at bevæge sig i et “ja” og “nej” med konkrete små øvelser. Jeg inviterer til dialog om vigtigheden af, at vi hver især tydeligt tager ansvar i mødet for at passe på os selv – f.eks. ved at bevæge os tydeligt væk fra og henimod, og/eller sige nej.

I princippet er samtalen som en “date” og en mulig optakt til et efterfølgende kærligt møde i elskov med afsæt i tantra

Føler vi under samtalen , at det skal blive ved samtalen og kun det, så skilles vi blot igen.

Hvis du tænker, at det virker mærkeligt at mødes med en “fremmed mand” på den måde og så direkte, så er det vel også det, der netop sker – og kan ske i forbindelse med – eller i forlængelse af en date? – Hvis der vel at mærke er “kemi“?

Et smukt og enkelt ritual

En Mahamudra elskovs tantramassage for kvinder former sig som et smukt og enkelt ritual med en klar indledning og en klar slutning.

Vi klæder os efter vores snak hver især om til Sarong og begynder siddende. Under selve massagen vil vi begge være nøgne. Alt foregår opmærksomt, langsomt og nærværende med hele kroppen og omfatter hele kroppen – uden undtagelse.

Vi mødes i det, som er. I spontanitet og impuls. Du kan bevæge dig, som du gør. Der er intet, du skal. Jeg inviterer, som var det for dig i frihed at opdage og undersøge en ny måde at danse på?

Enhver af disse invitationer rummer ingen krav eller forventninger, blot muligheder at undersøge.

Efter massagen

Efter elskovs tantramassagen er der plads til snak og refleksion, hvis du har behov for det. I tiden efter vil der kunne dukke mange følelser og tanker op. Du er mere end velkommen til efter vores møde at kontakte mig pr. mail og telefonisk og vende dem med mig.

Mahamudrainstitut har eksisteret i mange år

Her finder du klarhed, seriøsitet, varme og fordybelse. Her er dejlige lokaler, rolige omgivelser, bad, diskretion og varme.

Varighed af en elskovs tantra massage til kvinder

Et møde i en elskovs tantramassage til kvinder hos mig varer ca. 1 time og 30 minutter (massagetid), og du skal sætte 45-60 minutter af før og 15 min. efter massagen til henholdsvis samtale og tid til at hvile ud bagefter. Dvs. I alt 2 1/2 til 3 timer. Jeg mødes med voksne kvinder i alle aldre.

Entre og tidsbestilling

Du skal være opmærksom på, at det at mødes i en Mahamudra elskovs tantramassage hos mig, ikke på nogen måde handler om at bestille og købe en vare eller en serviceydelse. Der er ingen “pakke” eller forud fastlagt program. Vi kan intet forlange eller kræve af hinanden. Vi indgår ikke en “handel”.

Der er i tantra traditionen en praksis med at invitere, uden på forhånd at bede om noget for det. Du kan således give det til “templet”, som du synes er passende og muligt indenfor egen økonomiske formåen.

De fleste lægger 1500 kr. i kurven og du afgør, hvad du vil i den henseende.

Tid kan aftales pr. mail eller via telefon, med opgivelse af navn, telefonnummer og E-mail. Diskretion er en selvfølge. Anonymitet er uønsket. Ved enhver tidsbestilling accepteres de almindelige bestemmelser som angivet på denne hjemmeside.

Vær opmærksom på, at hvis du lider under traumer, psykisk- eller fysisk sygdom, eller har været udsat for voldtægt eller seksuelle overgreb, så oplys det til mig.
Du kan skrive til mig, hvis du har spørgsmål til tantra massage til kvinder: jesperhejl(at)me.com (Erstat (at) med @)

Frisk og velplejet

Jeg lægger vægt på at have omsorg for kroppen. Kom selv frisk og velplejet fra brusebadet. Det er også muligt at tage et brusebad både før og efter massagen her på Mahamudrainstitut. Håndklæde og sarong stilles til rådighed. Tid kan bestilles på telefon: Jesper: 0045 2021 4915.

Hjemmesiden her er omfattende. Jeg har nederst samlet nogle link til forskellige artikler, der beskriver massagen, mødet og overvejelser i den forbindelse lidt nærmere. Jeg vil anbefale dig at læse dem!

tantramassage til kvinder
Mads Jesper

Hvordan tantramassage?

Før du kommer til Mahamudrainstitut

Kvinder i lyst

“Yonimassage eller Lingammassage”

En tantramassage?

Hvad er en tantramassage?

Samtalen før en tantra massage

Stå ved sig selv

Massage af Yoni med Lingam

For dig, som er kommet ud af et parforhold, kan denne måske være relevant: Sex efter skilsmissen?