Tantramassage til kvinder

Tantramassage til kvinder – lige syd for Århus

Længes du efter at erfare sanselig kontakt og nærværende berøring?

Trænger du til at pleje alle dine celler i kroppen, føle dig frisk og blomstrende? Vil du kontakten til livslyst og sanse dig som kvinde i lethed og glæde? Vil du forkæle din hud med kostelig olie og mærke den juble i blid opmærksom massage?

Vil du styrke dig igennem anerkendelse af den, du er, som du er – uden behov for maske eller anstrengende kontrol? … Bare være til stede i det der sker, nu og her?

….. Så vil en Mahamudra tantra massage være det rigtige for dig!

Træd over den blufærdighed og moral, der kan stille sig i vejen for at erfare dig i sådan et møde!

Det er mere enkelt, end du kan forestille dig. Du vil gøre noget virkeligt godt for dig selv!

At føle sig tryg inden

Hvis vi skal åbne mig for noget så intimt som en tantramassage, skal vi føle os trygge. Derfor indleder vi altid en tantramassage med at snakke sammen.

Der er der lejlighed til at se hinanden an, og vi kan fornemme, om vi har lyst til at fortsætte i et massagemøde.

På Mahamudrainstitut vil en tantramassage ikke være hverken terapi eller behandling. Mødet fungerer i stedet som en mulighed for at undersøge og opdage “sig selv” på en ny måde: At få kontakt til sin krop, sin rod og sit hjerte.

I den indledende snak er der plads til alle dine spørgsmål.

Jeg vil i snakken tale om vigtigheden af at kunne flytte sig spontant i et “nej” eller “ja”, og hvordan vi begge kan føle os trygge undervejs i mødet.

Det er simpelthen meget vigtigt.

Massagen … og at føle sig tryg imens

Rammen om en Mahamudra tantra massage er et smukt enkelt ritual, med en klar indledning og en klar slutning.

Vi klæder os efter vores snak hver især om til Sarong og begynder siddende.

Under selve massagen vil vi begge være nøgne.

Det kaldes for “massage” og skulle måske nærmere hedde “sanselig berøring”?

Alt foregår opmærksomt, langsomt og nærværende og uden pludselige overraskelser. I princippet, som hvis det handlede om at lære en ny “dans” at kende. – En ny måde at sanse – og bevæge sig på.

For mig fungerer det som en invitation til meditation i bevægelse.

Massagen omfatter hele kroppen, og det vil være naturligt at sanse opstemthed og lyst. Der er ikke noget vi skal nå, intet mål og ingen ambition. Derfor taler jeg heller ikke om at “give” eller “modtage”, men om at “mødes” i kontakt.

Kontakt opstår netop, når vi ikke stiller noget imellem.

Erfaring

Mahamudrainstitut har eksisteret i mange år. Her finder du erfaring, klarhed, seriøsitet, hjertevarme og fordybelse. Her er dejlige lokaler, rolige omgivelser, bad, diskretion og varme.

Hvis du skulle have tanken “om alder betyder noget“?

Så bliver svaret: At det er bevægeligheden, opmærksomheden og nærværet, der er afgørende for, om vi erfarer kontakt i mødet med hinanden – intet andet.

Varighed af tantramassage til kvinder

En tantramassage til kvinder hos mig varer ca. 1 time og 30 minutter (massagetid), og du skal sætte 30-45 minutter af før og 15 min. efter massagen til henholdsvis samtale og tid til at hvile ud bagefter. Dvs. I alt 2 1/2 til 3 timer.

Entre og tidsbestilling

Efter den indledende snak lægges, såfremt vi beslutter os for gå videre til massagen, 1500 kr. som støtte og bidrag til instituttets arbejde. Du skal være opmærksom på, at det at mødes i en Mahamudra tantra massage, ikke på nogen måde handler om at bestille og købe en vare eller en serviceydelse. Der kan ikke intet forlanges eller kræves. Vi indgår ikke en “handel”.

Der er i tantra traditionen en praksis med at give sin viden og kunnen videre, uden på forhånd at forlange noget for det. Modtageren giver således det, som vedkommende synes er både passende og muligt indenfor egen økonomiske formåen.

Hvis din økonomiske situation ikke gør det muligt for dig at lægge det fulde beløb, og du oprigtigt ønsker at arbejde med dig selv igennem tantra, så kontakt mig alligevel. Så finder vi måske en løsning? Jeg er helt med på, at man som kvinde og eneforsørger, ofte ikke har alt for meget at rutte med.

Der tages ikke imod kreditkort og gerne bankoverførsel i så god tid, at den er indgået på vores konto inden det aftalte møde, hvis ikke du vil tage kontanter med.

Tid kan aftales pr. mail eller via telefon, med opgivelse af navn, telefonnummer og E-mail. Diskretion er en selvfølge. Anonymitet er uønsket.

Ved enhver tidsbestilling accepteres de almindelige bestemmelser som angivet på denne hjemmeside.

Frisk og velplejet

Jeg lægger vægt på at have omsorg for kroppen.

Kom selv frisk og velplejet fra brusebadet. Det er også muligt at tage et brusebad både før og efter massagen her på Mahamudrainstitut. Håndklæde og sarong stilles til rådighed.
Tid kan bestilles på telefon: Jesper: 0045 2021 4915. Jeg modtager bestilling igennem telefonsamtale og mail – ikke via anonym sms – og med fuld diskretion.

Du kan skrive til mig, hvis du har spørgsmål til tantra massage til kvinder: jesperhejl(at)me.com  (Erstat (at) med @)jesperhejl

Hjemmesiden her er omfattende. Jeg har samlet nogle link til forskellige artikler, der beskriver massagen, mødet og overvejelser i den forbindelse lidt nærmere.:

Hvordan tantramassage?

Kvinder i lyst

“Yonimassage eller Lingammassage”

En tantramassage?

Hvad er en tantramassage?

Et dilemma

Samtalen før en tantra massage

For dig, som er kommet ud af et parforhold, kan denne måske være relevant: Sex efter skilsmissen?

 

Mads Jesper