Tantramassage kursus på Mahamudrainstitut

 Kursus i bevægelse og bevidsthed - introduktion til tantramassage

Tantramassage kursus på Mahamudrainstitut

Vil du introduceres til den helt vidunderlige tantramassage, vi igennem efterhånden mange år både har praktiseret og uddannet mange mennesker i? Så vil dette Tantramassage kursus på Mahamudrainstitut være noget for dig! Det vil give dig en indledende indføring i en Mahamudra tantramassage – principper, baggrund og praksis. Det handler ikke mindst om at gå på opdagelse i, hvad det betyder at have kontakt? Hvorledes er jeg bevidst, opmærksom og nærværende i mødet med et andet menneske?

Du kan deltage, uanset om du opfatter dig som single eller som et par. Vi plejer at få det til at gå op med lige antal mænd og kvinder.

Tantra og det æstetiske

For os er der en tæt sammenhæng imellem tantra og det æstetiske. Særligt når vi undersøger mødet imellem mennesker. At sanse betyder at åbne sig for det, som er. Det er sårbart og intimt.
Vi inviteres af omgivelser og rammer. På Abildgaard Kursussted, hvor Mahamudrainstitut holder til, finder du smukke rum. De er gennemgående lavet i træ og naturlige materialer. Naturen omkring os plejes med omsorg og åbner rum for alene-tid og afslapning.

Maden, du serveres, er udsøgt. Den er økologisk og så vidt muligt biodynamisk og uden kød. Den tilberedes af Karin, der, som Ayurvedisk uddannet kok,  skaber den skønneste madkunst.

Vi lægger vægt på den ordentlighed, der kommer af fordybelse, respekt og omhu uden at lade perfektion stå i vejen for det fortræffelige. Det gælder såvel de fysiske rammer, og det vi indbyder til under kurset.

Du vil møde enkelthed. Det er usentimentalt og klart.

Det betyder også, at vi tiltrækker deltagere, som i vidt omfang deler vores holdning til at æstetik er vigtig. Det handler IKKE om at se ud på en bestemt måde, eller leve op til et skønhedsideal, men om at se betydningen af at pleje og tage omsorg for sin krop og sit sind.

Den omsorg, jeg viser mig, spejles i den måde, jeg møder andre mennesker på.

Overnatningen sker i smukke soverum med plads til flere i hvert. Det passer til at vi undersøger intimitet, nærvær og nærhed.

At åbne en dør du ikke vil lukke igen

At komme på et Tantramassage kursus på Mahamudrainstitut betyder at åbne en dør, de fleste ikke vil lukke igen. Du får adgang til noget i dig selv,  du ikke vidste fandtes. Når du så erkender det, er det som om, det altid har ligget i dig som en sovende “vulkan”, der bare har ventet på, at låget springer af.

De, som igennem årene har deltaget på vores retreats i kortere eller længere forløb, beretter om forvandlende dage med latter, lyst, stille stunder, kærlig berøring, fordybelse og kontakt til sig selv i mødet med andre mennesker. Det er seminarer, som sætter varige spor i måden livet efterfølgende leves på.

At smide sin maske

Vi går ind i langt de fleste øvelser uden tøj på. Vi inviterer dig til at smide din maske. Det kan for den “nye” lyde voldsomt udfordrende, og det er meget sjældent at netop dette: At omgås hinanden i al vores naturlighed – ikke føles som netop “det naturligste i verden” efter ganske kort tid. Det gælder også for den, som i udgangspunktet kan have svært ved at forestille sig det.

Disse retreats under overskriften: “bevægelse og bevidsthed” er åbne for alle …

Tantramassage kursus på Mahamudrainstitut – finder sted over forlængede weekender (fra fredag eftermiddag til søndag før middag) Vi undersøger lyst, bevægelse, bevidsthed, meditation, berøring og kontakt. En Tantra der intet har at gøre med esoteriske fortællinger eller sentimentale forestillinger.

Den træffer dig  konkret, dybt og berørende igennem din krop. Der er naturligvis også plads til at “tænke over tingene”.

At sige nej

Som deltager skal du have en åben interesse for at ville fordybe dig i bevægelse og bevidsthed. Du skal være indstillet på, at du måske vil møde grænser i dig selv som bunder i moral, kultur, opdragelse og uddannelse – og være nysgerrig på at undersøge dem. Du vil opleve frihed til at sige til og fra, og netop det at øve evnen til at kunne det, indgår som noget meget vigtigt i vores forløb.

Du skal være sund og rask, og en fysik der er så god, at du kan sidde og bevæge dig på et gulv i gulvhøjde. Har du erfaring med Yoga er det bestemt en fordel.

Hvad gør vi?

Mange forbinder en “tantra massage” med at kunne en “teknik”. Intet kan være fjernere. Det levende fungerer ikke teknisk.

Konkret inviterer vi dig til at afprøve og spejle vores praksis. Vi åbner et rum, hvor du trygt kan undersøge, hvad det vil sige at berøre i afspændthed og opmærksomhed. Det fungerer lidt som at lære “at danse”: Til stadighed at forfine sin kompetence til at bevæge sig sanseligt, hengivent og ubesværet i mødet med andre mennesker.

Tider, sted og pris

Tantramassage kursus på Mahamudrainstitut forløber fra fredag kl 17.00 til søndag ca. kl 12.00 (Vi slutter før middag). Der overnattes på kursusstedet.

Prisen er 2250 kr. inkl. moms, som betales ved tilmelding.

Tantramassage kursus på Mahamudrainstitut – foregår på Kursusstedet Abildgaard

Det ledes af Karin Wagner og Mads Jesper Løye Hejl. Vi vil gerne have en samtale med dig i telefonen. Du kan ringe på 20214915 og høre nærmere.

Datoer  2018

maj 18-20
sept 7-9
nov 23-24

Datoer  2019

jan 4-6
marts 29-31
maj 31 – juni 2
sept. 20-22
nov. 22-24