tantramassage weekend

Tantramassage weekend

Har du lyst til at deltage på en tantramassage weekend på Abildgaard  hos Mahamudrainstitut? Har du lyst til at opdage dig selv på ny?

Vil du erfare dig på ny. Nære den kvindelige og mandlige kraft som lever i dig udenfor moral, dogmer og erfaringer med dårlig sex?

Vil du føle dig fri i dig selv, og det du gør? Tryg i din kvindelige og mandlige natur? Tilbringe en weekend i sanselighed og kreativitet og opdage din attraktivitet på en helt ny måde udenfor de standarder, som skønhedsidealer opstiller?

Tantramassage weekend på Mahamudrainstitut

Vores tantramassage weekend inviterer til at erfare sig selv seksuelt på en helt ny måde. Være kreativ i nærhed, berøre sig i kontakt med et andet menneske og lære at passe på sig selv igennem klare og tydelige bevægelser.

Vi åbner et rum for at bevæge sig sammen i et trygt, respektfuldt og opmærksomt fællesskab.

Vores balsale behov dækkes igennem mad, drikke, fællesskab, nærhed, søvn, frisk luft og berøring. Ofte vil vi kontrollere disse behov. Spise for at være slank, drikke det rette for at være sunde, dyrke sport og seksualitet for at føle os attraktive?

Når vi søger fællesskabet som par eller singler, sker det ofte i en form, der inviterer os til at kontrollere livet. Det påvirker vores sanser. Hvor der er kontrol, sanser vi mindre.

Vi har lært, at vi for at høre til ikke skal skille os ud men passe os ind i normen. Denne stadige tilpasning er måske nærmere et socialt- end et basalt behov og fører til træthed?

I vores institut erfarer vi både hvad kontrol og spænding gør, hvordan det kan gøre mennesker syge både kropligt og psykisk – og hvilken forunderlig kraft, der frisættes igennem lyst, kontakt og hengivelse.

Åbn dine sanser igennem berøring

En retreat på Mahamudrainstitut åbner dine sanser igennem berøring, og leder dig i et trygt rum tilbage til din indre kraft. Du kan trække vejret frit, varme dig, og frem for alt se klart igen, frit og utvungen i et respektfuldt fællesskab.

Du kan få øje på forskellen imellem begær og lyst og dit ja og nej i et møde. Du erfarer kontakt og berøringens kunst. Kunsten at bevæge sig med sig og hinanden og spiritualitet i intimitet.

En tantramassage weekend på Mahamudrainstitut fungerer som en “Introduktion til  Mahamudra tantramassage” og et indblik i elementer fra vores 3 årige uddannelse i Copisofi og elskovskunst.

Vi vil berøre og blive berørt, bevæge os og bevæges.

Pris og kontakt

Prisen for en tantramassage weekend har vi sat til 1990 kr inkl. forplejning og overnatning på Abildgaard de to nætter.

Ring på 20214915 og hør mere eller få svar på dine spørgsmål.

Vi tager en telefonisk snak med alle inden. Har du ikke før erfaret en Mahamudra tantramassage, kan det være en rigtig god ide at gøre det inden.

Kærlig hilsen Karin og Jesper