Thai Yoga massage kursus

Thai yoga massage kursus på Abildgaard.

Thai yoga massage kursus

fra Asokananda

Thai Yoga massage Kursus

Kom til  tre dages seminar i Traditionel Thai Yogamassage på Abildgaard!

Da jeg efter mange års egen yogapraksis, for første gang erfarede et møde i den traditionelle Thai Yoga Massage – fik jeg øje på en side af yoga, jeg ikke kendte!

Ikke alene blev jeg af hende, som ledte vores møde, blidt inviteret ind i mange af de Asanas, jeg var fortrolig med, jeg sansede også og blev bevidst om en helt anderledes forbindelse og sammenhæng til hele min krop og sind igennem bevægelserne.

Usentimental spirituel praksis

Det blev klart for mig, hvordan den traditionelle Thai Yogamassage på en gang ganske usentimentalt fungerer som en meditativ, spirituel praksis, og hvor fantastisk den er til at invitere ind i afspænding, og større bevidsthed om bevægelighed.

At understøtte det sunde

Den traditionelle Thai Yoga Massage er en gammel massagekunst, som har sine rødder i indiens ayurvediske tradition og – medicin. I overensstemmelse med dette er dens hensigt at holde mennesker sunde snarere end at behandle for sygdomme.

I takt med udbredelsen af buddhismen kom denne berørings- og bevægelseskunst til Thailand og blev først praktiseret i de buddhistiske klostre der.

I dag er Thai-Yoga-Massagen en fast bestanddel af den Thailandske kultur. 

Den Traditionelle Thai Yoga Massage har intet at gøre med de “Thai Massage-tilbud”, der kan findes på hvert andet gadehjørne i en større by i Vesten.

Integrerer Yoga-asanas  til samtidig fælles bevægelse

Massagen indholder både akupressur, udstrækning og afspænding af muskler og led på en sådan måde at bevægelighed fremmes og kroppen “flyder” naturligt.

Massagen kaldes populært for “den dovne mands/kvindes Yoga”, idet den integrerer Yoga-asanas i en samtidig fælles interaktion imellem den, som leder og den, som ledes.

Den masserende benytter sine hænder, arme, fødder, egen kropsvægt og frem for alt Yogaens kropsbevidsthed og -bevægelighed i mødet.

På en futon på gulvet

Massagen udføres påklædt på en futon. Det sker opmærksomt i stilhed, langsomhed med et bevidst åndedræt. Den fungerer som et meditativt ritual og et intensivt, medfølende møde.

Pris, sted og tid

Fredag den 22 marts til søndag den 24 marts

Vi begynder fredag kl 14.00 – 19.00. Lørdag og Søndag kl. 9.00 og slutter kl 16.00 begge dage. Kommer du langvejsfra, kan vi arrangere overnatning i fælles sovesal og en let morgenmad/aftensmad. Det tager vi 250 kr. for pr. nat.

Pris for de tre dage uden overnatning og med et let måltid midt på dagen: 3000,- kr. pr. deltager. Ved tilmelding betales depositum på 750 kr. i henhold til vores alm. betingelser

Skriftlig tilmelding på jesperhejl(at)me.com (erstat (at) med @ når du skriver mailen). telefon 20214915

På de tre dage kommer vi igennem hele kroppen i en fuld Thai-Yoga-Massage.

Efter gennemført kursus udstedes certifikat.

Undervisere

Evelyn Baumeister vil lede os igennem de 3 dage med bevægelse og sanselighed.

For de der har oplevet hende som en indfølende og sanselig underviser på de spændende og kompetente Thai Yoga Massage workshops igennem de to sidste år og på vores årlige Sommercamps  – behøver Evelyn ingen yderligere introduktion.

Evelyn Baumeister er uddannet fra Institut for traditionel Thai-Yoga-Massage i Köln, og har siden fordybet sig i denne praksis igennem seminarer i såvel Tyskland som i Thailand.

Mads Jesper Løye Hejl vil assistere med baggrund i en mangeårig massage-praksis, og Thai Yoga Massage training og Certification med Itzhak Helman, Sunshine Network.

Vi tager begge afsæt i traditionen fra Asokananda.