Thai Yoga massage kursus

Thai yoga massage kursus på Abildgaard.

Thai yoga massage kursus

fra Asokananda

Thai yoga massage kursus på Abildgaard i to moduler.

Thai Yoga massage Kursus

Kom til  tre dages seminar i Traditionel Thai Yogamassage på Abildgaard!

Den traditionelle Thai Yoga Massage er en gammel massagekunst har sine rødder i indiens ayurvediske tradition og – medicin. I overensstemmelse med dette er dens hensigt at holde mennesker sunde snarere end at behandle for sygdomme.

I takt med udbredelsen af buddhismen kom denne berørings- og bevægelseskunst til Thailand og blev først praktiseret i de buddhistiske klostre der.

I dag er Thai-Yoga-Massagen en fast bestanddel af den Thailandske kultur.

Massagen indholder både akupressur, udstrækning og afspænding af muskler og led på en sådan måde at bevægelighed fremmes og kroppen “flyder” naturligt.

Den masserende benytter sine hænder, arme, fødder, og sin egen kropsvægt  i mødet.
Det kan umiddelbart lyde anstrengende uden på nogen måde at være det.

Massagen udføres påklædt på en futon i stilhed og langsomhed med et bevidst åndedræt. Den fungerer som et meditativt ritual og et intensivt møde.

Pris, sted og tid

Fredag den 22 marts til søndag den 24 marts 2019 udbyder vi et Thai Yoga Massage kursus på Abildgaard.

Vi begynder fredag kl 14.00 – 19.00. Lørdag og Søndag kl. 9.00 og slutter kl 16.00 begge dage. Kommer du langvejsfra, kan vi arrangere overnatning i fælles sovesal og en let morgenmad/aftensmad. Det tager vi 250 kr. for pr. nat.

Pris for de to dage uden overnatning og med et let måltid midt på dagen: 3000,- kr. pr. deltager. Ved tilmelding betales depositum på 750 kr. i henhold til vores alm. betingelser

Skriftlig tilmelding på jesperhejl(at)me.com (erstat (at) med @ når du skriver mailen)

På de tre dage kommer vi igennem hele kroppen i en fuld Thai-Yoga-Massage.

Efter gennemført kursus udstedes certifikat.

Undervisere

Evelyn Baumeister vil lede os igennem de 6 dage med bevægelse og sanselighed. For de der har oplevet hende som en indfølende og sanselig underviser på de spændende og kompetente Thai Yoga Massage workshops på vores årlige Sommercamps  – behøver Evelyn ingen yderligere introduktion.

Evelyn Baumeister er uddannet fra Institut for traditionel Thai-Yoga-Massage i Köln, og har siden fordybet sig i denne praksis igennem seminarer i såvel Tyskland som i Thailand.

Mads Jesper Løye Hejl vil assistere med baggrund i en mangeårig massage-praksis, og Thai Yoga Massage training og Certification med Itzhak Helman, Sunshine Network.

Vi tager begge afsæt i traditionen fra Asokananda.