Workshop om angst og hvordan den opløses.

Angst og hvordan den opløses. Workshop for par, poly´er, og singler: 22-24 maj. Følelsen af angst kan om noget forme vores liv. Med den følger et stort behov for at kontrollere alt hvad der synes forudsigeligt.

Da lyst og glæde har sin rod i det spontane, impulsive og overraskende er det ikke noget under at angst i den grad lægger en dæmper på livs-lyst og -kraft.

Angst gør, at vi spænder.

Angst og kontrol inviterer kroppen til at spænde. Jo højere spænding, jo mindre sanselighed. Jo mindre jeg kan sanse, jo mere på jeg forlede mig på mine historier, når jeg vil navigere og bevæge mig.

Historierne om verden ER ikke verden. Det kan de umuligt være. Og ikke desto mindre har så mange mennesker lært at store mere på sine fortællinger, forventninger, ambitioner og mål, end på det de sanser her og nu.

Læs mere om angst i artiklen: Hvordan skaber vi angst? eller i denne: Uden angst..eller?

En weekend med angst og hvordan den opløses som tema.

Vil du/I være med til at undersøge dette meget spændende tema på en workshop om angst, og hvordan den opløses, over en weekend i maj?

Vi gør det igennem samtale, oplæg og fælles refleksion.
Vi går i dybden og finder sammen muligheder, uden på nogen måde at opstille sandheder eller noget nogen skal tro på.

Vi vil sætte rammer, hvor vi igennem kropslig dialog og bevægelse kan undersøge og få øje på.
En del af lørdagen vil indeholde øvelser uden tøj på.

Vores rod er i et mangeårigt virke med mennesker og relationer igennem samtaler, møder og kurser. Vi gør det som modne mennesker, med en solid basis i såvel Tantra som systemisk tænkning og handlen.

Praktisk info og pris

Seminaret begynder fredag den 22. maj kl 17.00 og slutter søndag den 24 maj før middag. Der er to muligheder for overnatning:

I fælles soverum. Pris: 2250, kr. pr. person
I dobbeltværelse med adgang til bad som deles med andre værelser. Pris: 2600 kr. pr. person (begrænset antal)

Prisen er inkl sengetøj, og alle måltider, te og kaffe

Tilmelding til Angst workshop på telefon 20 21 49 15 og/eller jesperhejl#me.com (erstat # med @ når du skriver mailadressen i din mail)