få en spirituel kvinde med i seng

Få en spirituel kvinde med i seng med tantra

Få en spirituel kvinde med i seng med tantra!.. Det kunne lyde som en meget lidt indpakket invitation til mænd?

Jeg finder det både sjovt og forunderligt at Tantra i den nyere vestlige forståelse, på den ene side tiltrækker liderlige mænd og på den anden side spirituelle kvinder?

Måske viser det på ganske interessant vis en helt væsentlig forskel imellem mænd og kvinders kropsbevidsthed?

Hun vil undersøge egen krop, han vil OGSÅ undersøge den.

Kan det være at kvinder tiltrækkes af Tantra, i og med det giver mulighed for at udforske egen spiritualitet og forbinde krop og seksualitet på en mere dybdegående måde, end de tidligere har kendt det?

Hører der også til det et ønske om at slippe af med begrænsninger og blokeringer, der kan have holdt dem tilbage i deres seksuelle liv?

Hvad så med mændene? Har de i udgangspunktet i en generel betragtning, et erkendt behov for at forbinde krop og seksualitet? Eller ser de fleste mænd mere tantra som en mulighed for at lære nogle teknikker og metoder, som kan tilfredsstille kvinderne? – Og dermed måske blive set på (af kvinderne) som mere attraktive at elske med?

Hvis der er noget om ovenstående, så vil kvinderne gøre noget for sig selv. Mændene vil OGSÅ gøre noget for kvinderne – og dermed fordækt indirekte hjælpe sig selv, ved at fremstå som nogle “der er gode til det”?

Få en spirituel kvinde med i seng? Skal han “åbne” hende?

For mændene handler det så højere grad om at finde nye måder at “åbne kvinder på” – et udtryk jeg på ingen måde bryder mig om – og dermed tilfredsstille sig selv. End om at udforske naturen af det at være en seksuel mand – eller mand i det hele taget – i mødet med det kvindelige.

Der opstår en konflikt der. Manden har fokus på hende og virker “ude af sig selv”. Der er noget han vil have fra hende. Hun skal både se ham og synes, at han er dygtig.

Og kvinden er der IKKE først og fremmest for at se manden, men for at undersøge sig selv.. Det kan være sammen med kvinder – eller en mand/mænd, hvis de vel at mærke hviler i sig selv.

Dvs. med mænd som meget gerne vil være sammen med kvinder og andre mænd, men ikke behøver at “få noget ud af det”, for at være tilfredse med sig selv.

Jeg tænker, at der er en væsentlig pointe der?

En moden kvinde orker ikke at skulle have ansvaret for, at manden føler sig god nok.
Måske har sex i alt for mange år handlet om at tilfredsstille hans ret lineære behov – Uden at kunne finde forståelse for, at hendes muligvis er langt mere nuancerede?

Ville være der – Uden at ville noget fra hende

Hvad skal en mand så gøre for at få en spirituel kvinde til at elske med sig?
Han skal bare ville være der… Uden at ville have noget fra hende.

Have lyst til undersøge sin krop og sit sind, sanselighed og bevægelse i mødet med hende uden på forhånd at have en plan om, hvor det skal føre hen. Eller at gøre sin lykkefølelse afhængig af om hun finder ham fantastisk eller ej?

Stå selv uden at hænge på hende seksuelt.

Overskriften – “få en spirituel kvinde med i seng” er derfor på mange måder totalt misvisende. Som mand “får du hende ikke til det”. Hun gør det måske af sig selv, når hun føler sig fri til at gøre det, uden at skulle tilfredsstille dine behov for at føle dig fantastisk i hendes øjne.

I det lys hjælper det heller ikke at fremstå som en “super-spirituel mand”. Hun vil på ingen ikke have en kopi af sig selv.
Hun vil have en interesseret, opmærksom, sanselig mand, der har agtelse og omsorg for sin krop, sind og bevægelighed – sådan at det kan ses og mærkes!

Resten sker af sig selv, hvis det skal ske.

Praksis-fællesskab om Tantra

Previous Article
Next Article