tantramassage for mænd

Tantra massage for mænd

Tantra massage for mænd i Århus

Mahamudra tantra massage for mænd

Hvis du har søgt på “tantra massage” på nettet, er det sikkert gået op for dig, at der er mange forskellige opfattelser af, hvad tantra massage er for noget?

Et kærligt møde

Her i Mahamudrainstitut ser vi en tantra massage som et møde imellem to mennesker. Et kærligt møde som er klart – dvs med en tydelig indgang og tydelig afslutning. Rammen vil være et smukt og enkelt ritual.

tantramassage for mænd

En invitation ind i lyst og sanselighed

Mahamudra tantra massage for mænd kan du se som en invitation ind i lyst og sanselighed. En lyst der fungerer fundamentalt anderledes end dit “begær”. Det er naturligt at føle begær, og når begæret tager overhånd, bliver det umuligt at sanse noget i sig selv. Hele ens opmærksomhed er fanget af “at komme et sted hen”.

Derfor er der heller ikke noget “Mål” med en Mahamudra tantra massage.

Bevidst lyst og sanselighed

Mænd kan opleve i det intime møde med kvinder, at det handler om at være “god nok” til noget. 

En Mahamudra Tantramassage for mænd inviterer til at erfare, at det er den bevidste lyst og sanselighed, der bringer os i kontakt med “os selv”, og at enhver ambition om at ville nogen steder hen gør os “ude af os selv”.

En tantramassage hos Mahamudrainstitut fungerer også som en helt ny måde at opleve elskov på, uden at der på nogen måde inviteres til samleje.

Et møde med en kvinde der er i ro med sig selv

Mødet kan ses som en måde at sanse sig selv på i mødet med en bevidst kvinde i respektfuld omgang med hinanden. En kvinde der er i ro med sig selv, sin krop og sin kontakt til lyst.

Hele kroppen er naturlig

For os er hele kroppen naturlig. Der vil derfor ikke være nogen steder på din krop, som ikke berøres, med mindre du siger nej.
Det betyder også konkret at din Lingam (Ordet “Lingam” benytter vi om mandes køn) berøres helt på lige fod med alt andet. Den får hverken mere eller mindre opmærksomhed.

Vi er begge nøgne under massagen.

Indledende samtale

Før hver tantramassage begynder vi med en samtale – bl.a. for at reflektere over eventuelle forventninger og rydde misforståelser af vejen. I samtalen gennemgås ritualet. (læs evt her: Samtalen før en tantra massage)

Varighed

Den samlede tantra massage varer ca 2 timer inkl. samtale.
Kom frisk fra brusebadet, velplejet, sund og rask.

Det er også muligt at tage et brusebad både før og efter tantra massage her på Mahamudrainstitut. Håndklæde stilles til rådighed.

Hvem masserer?

På Mahamudrainstitut masserer Karin

Entre og tidsbestilling

Ved indgangen til templet lægges 2000 kr. som støtte og bidrag til instituttes arbejde. Du skal være opmærksom på, at det at mødes i en Mahamudra tantra massage, ikke på nogen måde handler om at bestille og købe en vare eller en serviceydelse. Du kan ikke bestille noget, intet forlange, intet kræve. Vi indgår ikke en “handel”.

(For studerende med gyldigt studiekort, som vises og oplyses allerede ved telefonsamtalen, kan vi måske finde en løsning) . Der tages ikke imod kreditkort og gerne bankoverførsel i så god tid, at den er indgået på vores konto inden det aftalte møde.

Tid kan aftales pr. mail eller via telefon, med opgivelse af navn, telefonnummer og E-mail. Diskretion er en selvfølge. Anonymitet er uønsket.

Ved enhver tidsbestilling accepteres de almindelige bestemmelser som angivet på denne hjemmeside.

Telefon:

Tysk nummer:  Tysk Mobil (D) 0049179/7622508

E-Mail: Ayurved51(at)gmail.com   erstat (at) med @

Som supplement kan du med fordel læse artiklen: “tantra massage for manden”

Læs mere om tantramassagen her Tantramassage i Århus , her: “handler tantra massage om wellnes eller om om sex?”

eller her: “Yonimassage eller Lingammassage”

Evt artiklen: En tantramassage?

Eller denne: Hvad er en tantra massage? eller denne: Hvordan tantra massage?

Om Lingammassage her.