systemiske aftner

Systemiske aftner på Abildgaard

Vi inviterer på Abildgaard/Mahamudrainstitut til systemiske aftner. 3 timer med spændende dialoger, præsentation og fælles undersøgelse af en af de mest spændende og om-sig-gribende discipliner der findes: Den systemiske teori og praksis.

Systemisk -teori, -filosofi og den praksis, der følger af den, har om noget påvirket de sidste 100 års videnskab.

Det spænder fra områder som Evolutionsteori, samfunds- og social-videnskab, Naturvidenskab, psykologi, lægevidenskab… informationsvidenskab, kommunikation, lingvistik … Jeg kan ikke komme i tanke om nogle steder, hvor det ikke spiller en rolle.

“AI” eller såkaldt “kunstig intelligens” eller “LLM” Large Language Models, bygger i høj grad på systemisk tænkning.

Vi tænker “systemisk”

For de fleste – både de som har mødt det på studiet, og de som måske overfladisk hører om det på psykoterapeutiske uddannelser – synes det at være meget svært tilgængeligt. Det er den systemiske teori, idet den bryder med måden mennesker generelt tænker på. Altså ikke med “hvad de tænker”, men HVORDAN de tænker..

Efter igennem 40 år at have studeret, lært, anvendt og undervist i denne fuldstændigt forvandlende tilgang til at leve, bevæge sig og møde verden med, inviterer jeg nu til Systemiske aftner på Abildgaard lidt syd for Århus.

…Og “jeg” kaldes også for: Mads Jesper Løye Hejl 🙂

Spar nogle af dine terapitimer

Spar på nogle af dine terapitimer, og brug pengene på at være med i et undersøgende fællesskab!

Invester i din selvstændige virksomhed – eller få ideer til at starte en!

Se dine relationer, familie, par- eller kæresteforhold i et helt nyt lys!

Måske er du allerede erhvervsaktiv i et job, som indebærer samtaler med mennesker?

Det kan være at du arbejder formidlende som forfatter, journalist, eller med kommunikation i andre sammenhænge?

For dig som også vil have mere indsigt i hvordan AI virker og kan anvendes, vil der også være rigtigt meget at finde på disse aftner. For at anvende AI på en nyttig måde, er det vigtigt at forstå, hvordan neurale netværk fungerer. Hvad de kan og frem for alt, hvad de ikke kan..

Rullende optag på systemiske aftner

Vi har på Abildgaard mange års erfaring i at åbne trygge, fortrolige rum for fælles undersøgelse af livet og det at være levende: At se naturen, af det som er…

Jeg siger dig, at det er spændende!

På god god systemisk vis har vi rullende optag.

Dvs. vi begynder, og efterhånden som interessen vokser, og deltagerne får lyst til at tage andre med, vil vi blive flere.

De eneste forudsætninger, der kræves, er en god sund lyst til at reflektere og undre sig over alt muligt, vi møder igennem livet evne til at lytte.

Dertil kommer åbenhed for at undersøge nye måder at tænke på, uden at der er det mindste at “tro” på..

Jeg kan næsten garantere lattermilde, sjove, spændende, udviklende aftner, som på alle måder kan udkonkurrere enhver form for skærm.

Det her KAN ikke laves som on-line webinarer…

Datoer følger..