summercamp 2020

Summercamp 2024 – Tantra

Summercamp 2024 – tantra på Abildgaard – 6 dage med spændende workshops, fællesskab, afspænding, bevægelse, samtaler og hygge.

En port at åbne til noget nyt

I år er det 6 år siden vi første gang inviterede til summercamp på dejlige Abildgaard. 6 dage med spændende workshops, fællesskab, afspænding, bevægelse, samtaler og hygge. Fra tirsdag den 23 juli kl 15.00 til søndag den 28 juli omkring middagstid.

Her mødes mennesker med interesse for Meditation, Tantra, Yoga, dans, bevidsthed, livskraft og opmærksomme, sanselige møder.
Vi holder gerne deltagerantallet til imellem 20 og 30 deltagere. Det gør sådan en uge mere personlig og intim i vores optik: Samtidig er vi også nok til, at vi kan nå at møde forskellige mennesker.

Her knyttes kontakter, og der opstår inspiration til egen praksis.

Formiddag og eftermiddag er der forskellige workshops med kompetente undervisere:

 • Yoga
 • Aerial Yoga
 • Dans
 • Tantramassage og kunsten at berøre.
 • Krops- og bevægelsesbevidsthed
 • Ayurvedisk kogekunst
 • Meditation
 • Dialoger om at leve og relatere

Om aftenen inviterer vi til fælles aktiviteter.. og hvad der opstår, når mennesker er sammen. Vi åbner vores kreative værksteder. De fungerer som samlingspunkt omkring tegning, maling, croquis, og f.eks. at lave mindre skulpturer og keramik. Vi samles også om bålet og hygger.

I pauserne er der gerne spontane ture til den skønne Saksild strand godt 2 km væk.

Hvert år møder vi nye- og har gensyn med tidligere deltagere, der kommer for at opleve den helt særlige stemning, den friske luft, skønne natur, masser af krop, bevægelse, befriende uhøjtidelig latter, gode samtaler, den fantastiske ayurvedisk-vegetariske mad og ukomplicerede måde at være sammen på.

Workshops ledes såvel af Karin og Jesper som af venner af huset fra ind- og udland med mangeårig praksis og erfaring.

Nogle vælger at bo i telt, andre at sove i vores dejlige fælles soverum. Der er også mulighed for af booke et af vores hyggelige dobbeltværelser på 1. salen i hovedhuset.

Du finder såvel roen og stilheden som den gode samtale og fællesskab. Du møder åbne mennesker, med en fælles interesse for krop, kreativitet og bevidsthed og Tantra.


Praktisk:

Pris og tilmelding:

 • Hele campen fra tirsdag til søndag:
 • Overnatning i vores soverum: 4550 kr. (begrænsede pladser)
 • Overnatning i dobbeltværelse: 5750 kr. (begrænsede pladser)
 • Overnatning i eget telt på området: 4000 kr.

Tilmelding sker via mail til jesperhejl#me.com ( Erstat # med @)

….Med en kort beskrivelse af dig selv, herunder dine forudsætninger i forhold til yoga, bevægelse og tidligere erfaringer med “tantra”.

Ved tilmelding betales et depositum på 500 kr, der ikke refunderes, hvis du senere må melde afbud.

Overfør til konto:
Kreditbanken i Aabenraa Reg. nr. 7930 Konto nummer: 0002013671IBAN-nummer: DK1679300002013671BIC-kode/SWIFT-adresse: AAKRDK22

… med angivelse af dit navn og “summercamp depos”

Det resterende beløb betales med bindende virkning senest den 1. juli 2024.

Vi gør opmærksom på, at tantramassage workshops – også vil indbefatte nøgenhed. Øvrige workshops foregår gennemgående i tøj som er egnet til at bevæge sig i, og for Aerial Yogas vedkommende, tøj UDEN lynlåse eller andet metal som kan rive stoffet i stykker.

Alle deltagere skal være indstillet på, at vi hjælpes ad igennem begrænset deltagelse i “serviceteams” – med at holde lokaler, toiletter og udenomsarealer rene og ryddelige.

Program:

Programmet for den enkelte dag slås op hver morgen på den store fælles opslagstavle. Det gør det muligt for os at være spontane og lytte til deltagerne. Det er i kontakten med det, som sker her og nu, at magien opstår.

Sproget er Dansk og Engelsk.

Du er velkommen til at ringe og høre nærmere, hvis du har spørgsmål på 20214915

De kærligste hilsener Jesper og Karin

Torben S skrev efter sidste års camp følgende:

Det var med spænding, at jeg gik igennem portåbningen med den brede låge til Abildgaard og Mahamudrainstitut.

Jeg havde hørt meget om det sted og havde alligevel ingen anelse om, hvad der ventede mig. Anledningen var den årlige sommercamp.

Allerede velkomsten med smil og afslappede glade mennesker, fik sommerfuglene i maven til at falde til ro. Hvilken indbydende gårdhave og skønne lokaler.

Abildgaard ligger midt i en stor frugthave, fyldt med grønne frodige kroge og hjørner, summende insekter og brisen med den friske luft fra havet ikke langt væk. Flere havde fundet plads til deres telte, og i den ene længe gik snakken blandt de, som havde valgt at sove i fælles soverum.

Jeg blev fulgt op til mit værelse på 1. salen af det store stuehus. Det var lyst, indbydende og komfortabelt med udsigt over den blomsterende have. En følelse af “ferie” bredte sig i min krop. Det sted inviterer virkeligt ned i gear!

I grunden er det meget svært at beskrive, hvordan det er at være på sommercamp på Abildgaard!

Når mennesker mødes igennem berøring i et rum der føles så trygt, som det gjorde, så gør det simpelthen noget ved ALT!

Det bliver enormt enkelt at åbne og lukke, når jeg lige trænger til tid for mig selv. Det føles afspændt, enkelt og ukompliceret. Samtidig fik jeg øje så så meget nyt i forhold til at mødes i intimitet og lade masken falde.

Det er uden sammenligning den mest sanselige ferie, jeg nogensinde har erfaret! – Og på mange måde den mest lærerige.

Jeg valgte overvejende workshops med berøring og Mahamudra Tantra massage. Der var meget nyt at få øje på, og formidlingen skete i en lattermild atmosfære på en måde så alle kunne være med.

Jeg ved ikke, hvorfor jeg havde en ide om at kunne komme til at føle mig akavet, inden jeg trådte ind ad den låge? Den blev i hvert fald gjort grundigt til skamme!”

Torben S

Et af værelserne i stuehuset.

Læs også: Et fællesskab om Tantra?