nej

Tantra på Mahamudrainstitut

Tantra på Mahamudrainstitut: Er du interesseret i Tantra – baggrund, indhold, perspektiver, og ikke mindst den konkrete praksis? Så har du her masser af muligheder for at orientere dig.

Et praksis-fællesskab

I menuen finder du henvisninger til uddannelser, kurser, seminarer. herunder vores årsforløb, der ud over at være et personligt udviklingsforløb også kvalificerer til at virke professionelt med Tantra massage.

Tantra massage

På Mahamudrainstitut inviterer vi til Mahamudra Tantra Massage for både mænd , kvinder og par

Baggrund og substans

Hjemmesiden her rummer også en meget omfattende artikelsamling og blog . Den giver mulighed for, at den særligt interesserede kan fordybe sig i baggrunden og grundantagelser bag Tantra.

Kort om Mahamudrainstitut..

På vores skønne kursussted: Abildgaard, der er indrettet med særlig opmærksomhed på Meditation, Tantra, Yoga og kropslighed, er der masser af plads. Seminar-rummene er indrettet med bløde gulve, varme, enkelthed og med et fantastisk indeklima (træ).
Hvert år kommer mange mennesker for at undersøge, udforske, bevæge sig, reflektere og bare være stille sammen.
Det, vi gør, udtrykkes i Tantras enkle invitation:

“Opmærksomt og bevidst at iagttage naturen af det som er..”

Mahamudrainstitut er blevet til som et sted, hvor mennesker seriøst, ansvarligt, i respekt og opmærksomhed vil undersøge Tantra. Det gøres med afsæt i at se vores lyst som den basale livskraft, -puls og grundlaget for al kreativitet.

Her finder du et klart og varm rum for udforskning af kærlighed, lyst, seksualitet, kontakt og relation i praksis.

Mahamudrainstitut er stiftet og ledes af Mads Jesper Løye Hejl og Karin Wagner igennem mere end 13 år.