Tantra massage Aarhus

Søger du efter tantra massage Aarhus ? Lige syd for Aarhus ligger Mahamudrainstitut,  som ud over at være en af de mest seriøse udbydere af kurser og uddannelser i tantramassage også tilbyder tantramassage .

En Mahamudra Tantra massage kan opleves som en meditation over sin egen sanselighed: At iagttage både sindets og kroppens natur.

Få steder oplever vi os selv så direkte og intenst, som når vi tillader berøring og nærhed til et andet menneske. Det er sundt, nødvendigt og livsbekræftende at erfare kropslig nærhed med et menneske, som hverken vil have noget fra en – eller er optaget af at “give”.

En Mahamudra Tantra massage inviterer dig til at gå på opdagelse i dig selv igennem dine sanser. Den stimulerer din lyst, sensualitet og din seksualitet.
I den praksis, vi tager afsæt i, er både den som masseres, og den der masserer nøgne.

En Mahamudra tantramassage bygger på den ene side naturligvis på massørens evne og færdigheder til at berøre, og som noget helt centralt på den indstilling,  der berøres med.

 tantra massage århus

Tantra massage Aarhus: Hengivenhed og kærlighed hinsides mål.

En Tantra massage er mulighed for at opleve hengivenhed og kærlighed i berøring.
I Tantra massagen anerkendes og berøres hele din krop uden undtagelse. Der er hverken et ”Mål” eller et ”ikke-Mål” med massagen. Der sker med andre ord: ”Det der sker” – langsomt, opmærksomt uden pludselige overraskelser.

I en traditionel massage kan have en oplevelse af, at der er en, ”som gør noget ved/med dig”, så fungerer en Tantra massage som et møde imellem to mennesker i en klar, rituel og spirituel kontekst.

En tantramassage adskiller sig derfor meget væsentligt fra en “Wellness massage”.

En Mahamudra tantramassage udtrykker en fuldstændigt jordbunden og naturlig meditativ praksis.

Massagen indledes med en samtale, hvor vi dels gennemgår forløbet, og dels tager os tid til at afklare spørgsmål.

At sætte sig fri

Du kan, som den der inviteres ind i mødet, skridt for skridt – og igennem flere massager – opleve en vej imod et mere og mere ekstatisk liv. Ikke blot i kraft af at du under massagen kan orgasme på en måde, der måske har en anden karakter, end det du er vant til… men i særdeleshed  fordi din forståelse af dig selv  – igennem at du ændrer din sanselighed – vokser. Du sætter med andre ord dig selv fri.

Denne frigørelse udløser typisk spændinger, og kan give sig til udtryk i følelser af enhver slags.

En massage tager typisk omkring 2 timer, hvortil der er sat tid af til en indledende samtale, og tid af til efterfølgende til at vende spørgsmål, hvis der er behov for det.
Den eneste forberedelse der behøves fra din side, er at ankomme frisk og velplejet fra brusebadet, med et åbent og nysgerrigt sind.

Læs også om Mahamudrainstituts uddannelse i elskovskunst og tantramassage.

Link til: Tantramassage til mænd og til Tantramassage til kvinder