lingammassage

Lingammassage

Det er ganske naturligt for de fleste mænd at gøre sig tanker om en lingammassage, før de aftaler eller møder op til en tantramassage. Der er vidt forskellig praksis i forhold til om udbydere af tantramassage tilbyder lingammassage eller ej – og hvordan det gøres.

Du får her en kort beskrivelse af, hvordan vi ser på den i forbindelse med en Mahamudra tantramassage .

En Lingammassage

En Lingammassage skal hos Mahamudrainstitut ikke ses som en “teknik” med anvendelsen af bestemte greb. Og når det er skrevet, så formes den selvfølgelig igennem hændernes bevægelse:

… Som berøringer der opstår i lyst af kroppens indre impuls, og transformeres direkte ud i bevægelse.

En invitation

Lingam “æres” i lyst. I det naturlige møde imellem manden og kvinden omslutter kvinden Lingam i kærlighed. Kvinden inviterer og åbner.

Man trænger ikke ind i et tempel – og enhver ide om at skulle “erobre” kvinden i dette møde, vil “lukke” og må lægges helt til side.

Evolutionært giver det mening. Som kvinder omslutter vi livet. Vi føder og tager omsorg for det, som lever og vokser til modenhed. Det betyder for mig, at når vi er i kontakt med vores kvindelige natur, så er kontakten til lyst og kærlighed der lige her og nu.

At hengive sig til den kvindelige kraft

En lingammassage er en mulighed for dig til at hengive dig i din mandlige natur i mødet med denne indre kvindelige kraft. Den leder dig umiddelbart til en ny sanselig erfaring, der præges af det, som lige nu virker og lever i dig.
En lingammassage kan du se som en invitation til, at du sanser dig på ny hinsides alle mulige teknikker, koncepter, eller hvad du måtte have tillært dig at gøre i elskoven.

At åbne til kontakt med universet

En Lingammassage kan blive en indgang til ekstase, der opstår som en “åbning til universet”. Den kan ikke forlanges, forventes, kræves, styres eller gøres til genstand for ambition.

Den finder alene sted igennem en invitation fra kvinden til dig.

Kærlig hilsen Karin

Læs mere om tantramassage for mænd på Mahamudrainstitut

 

Previous Article
Next Article