Githa

Githa – den ubestemmelige følelse af tiltrækning

Jeg mødtes med Githa i hendes klinik. Det møde står lysende klart i min erindring

Enhver, som kender til den pludseligt opståede erotiske følelse, ved hvor kraftfuldt den virker.
Den samler sig ikke bare om vores køn. Nej den bevæger alt!

Det måske vildeste i den forbindelsen er, at den også ændrer perspektivet og måden vi både iagttager det omkring os og opfatter os selv på!

Det gør alle følelser i øvrigt!
Det bliver blot så tydeligt, når vi “tændes seksuelt”.

Jeg mødte Githa til et foredrag om krop

Det var meget længe siden, at jeg havde været til massage. Sidst var dengang jeg i min virksomhed, arrangerede en massage-ordning, hvor alle medarbejdende kunne booke en helkrops-massage hos en kvinde, som kom i huset fast en gang om måneden. 

Jeg havde mødt Githa til et foredrag om krop og sind, og havde fortalt hende om det da vi faldt i snak. Hun kvitterede med at inviterede mig til en massage i sin klinik.

Der var noget ved hende, som jeg virkelig godt kunne lide. 
Du kender måske til at sanse tiltrækning, uden at kunne sætte fingeren på, hvad det er som sker?

Hendes duft? Måden hun bevægede sig på? Fornemmelsen for farver i sin påklædning? At hendes bukser sad så tæt? Hendes former? Bare et umiddelbart positivt væsen med øjne der så på mig med et smilende glimt? 

Uanset, så stod jeg foran døren til hendes klinik. Den havde hun indrettet i et nedlagt butikslokale. Jeg kunne huske at der havde været en forretning som solgte ure der igennem mange år. Nu var der bag det store vindue et feminint hvidt gardin, som forhindrede at forbipasserende kunne se ind.

Jeg fornemmede en vis uro i min krop. Ja det var jo ikke en “date” men en massageaftale. Jeg skulle på briksen, og hun ville massere mig.

“Kom indenfor Jesper!” Sagde hun med et smil, da hun åbnede døren.
“ Sæt dig ned i sofaen, så snakker vi først. Vil du have en kop kaffe?”..

Det hele duftede af noget feminint. Den hvide sofa, med flæser forneden, et par lyse puder, duftene, billederne på væggene. Nogle udsøgte stykker keramik, to tændte stearinlys .. og i midten af det gamle butikslokale stod massagebriksen.

Jeg betragtede hende hælde kaffen op. Hun var klædt i helt tætsiddende leggings og en kortærmet T-shirt. Jeg reagerede med det samme på det.

En mærkelig fornemmelse

Det er en mærkelig fornemmelse! Jeg spekulerer nogle gange over, om det føles på samme måde for andre? Denne gnist af elektricitet, som hensætter mig i noget, der ligner en tilstand af stress, og ikke er ubehagelig. Jeg vil mere beskrive den som “vågen”, med en strejf af usikkerhed. Lidt som når det kan kilde i mine håndflader, lige inden jeg skal klatre op af en stejl bjergside.

“Lad mig høre lidt om dig!”
Githa satte sig overfor mig på en lidt hævet taburet på hjul.“

“Ja men jeg “har” ikke noget. Jeg bevæger mig meget, praktiserer yoga, føler mig fit og stærk…og uden skavanker… Jeg synes at det kunne være dejligt med noget sanselig berøring og tog imod din invitation.”

“Hvor dejligt!” udbrød hun. “

Så lad os ikke bruge tiden med for megen snak! Hvis du tager dit tøj af, bortset fra dine underbukser, og så lægger dig op på maven på Massagebriksen, så kommer jeg om et øjeblik.”

Berøring uden ord

“Ligger du godt?”.. spurgte hun

Jeg svarede med mit ansigt vendt mod gulvet under den åbning i lejet, som var til det samme. “Ja tak”.. Når jeg så lidt til siden, kunne jeg se hendes ben og fødder. De var velplejede, og hun stod i bare tæer.

Ohh det var dejligt at blive mødt på ryggen med sådan en langsom, flydende, opmærksom, blødhed! Jeg mødte spontant hendes hænder med næsten umærkelig bevægelse i min krop.

Vi kommunikerede i berøring og bevægelse uden ord. Der var lige akkurat plads til mine arme og hænder som lå ned langs siderne af lejet.
Hver gang hun passerede dem, strejfedes de af det stramme , tynde stof i hendes leggings. Det sendte lyn op igennem mig…

Først prøvede jeg at trække dem tættere ind til mig. Og det var ganske enkelt ikke muligt uden at spænde i min krop. Hun fornemmede det.

“Bare spænd af i dine arme og hænder!” sagde hun ..
“Alt er godt!”, og så overgav jeg mig…

Githa flyttede ikke min hånd, når hun bevægede sig forbi mig. Jeg mødte hende også der afspændt og opmærksomt over rundingerne på det øverste af hendes lår i kontakt.

Hun gik ikke væk. Dvælede endda og lænede sig med et blidt tryk fra sit skød ind imod det yderste af min hånd… Jeg bevægede min lillefinger i mødet.

….

Det var som pulserede hele rummet.

Så vendte jeg prøvende og helt stille min håndflade ind imod hendes lår….
Hun blev stående. bøjede sig ned over min nøgne ryg, og kyssede mit hjerte.

“Årh .. jeg må altså vende mig om” sagde jeg og drejede mig rundt, med min nu helt spændte stav i lige så udspændte underbukser… Jeg åbnede min favn, hun favnede mig, og vi kyssede.

Nej vi ikke bare kyssede. Vi faldt!

Vent!


Sammen sprang vi ud i luften uden at sanse andet end bevægelsen og tiltrækningen.. Vent “ sagde hun… og krængede sine leggings af….

“Også de her”… Githa befriede mig for min sidste beklædning, og satte sig op over mig.

Med et sansede jeg, hvor våd hun var. Uden at vente sank hun laaangsomt ned over min stav. Hun tog mig ind i sig.

Vi elskede der i Githas Klinik. Jeg trak hende op over min mund, og drak af hendes nektar. Lod mig fylde… ind, ind, ind… Til jeg gispede, med glat svælg af duften og smagen af Kvinde.

Hun pressede mit bryst ned med sine hænder, og red mig igen. Blottede tavst sin hals, og sank dybere og dybere ned over mig med hver bevægelse i sit sæde…
Og så ophørte alt! Tilbage blev bevægelsen! Som når noget afspænder og afspænder til det uudholdelige, for at udvide sig til at favne alt… og opløste mig i hende!

Vi lå stille længe. Githa over mig. Ingen sagde et ord..

Hun brød leende tavsheden: “Det har jeg lige godt aldrig gjort i min klinik. Åh hvor er det dejligt.. og så uordentligt! “..

Jeg kyssede hende igen..”Måske uordentligt? Og SÅ rigtigt..!..

Previous Article
Next Article