kvinder i lyst

Kvinder i lyst

“Jeg fornemmer, at det er uvant for mange kvinder i lyst at tage et sådant skridt og stå ved denne lyst til lyst. Der kan være skam forbundet med selv at være den, der så direkte tager initiativ?”  .… Hvad er det, som bringer kvinder til at ville mødes i en tantra massage på Mahamudrainstitut?

Når jeg stiller spørgsmålet:

“Hvad bringer dig til at ville mødes i en tantra massage – og netop lige her på Mahamudrainstitut?”

… så handler svarene typisk om lyst.

Kvinder i lyst

De fordeler sig på to grupper: Kvinder i lyst, og kvinder der vil forstå en tilsyneladende ulyst.

“Min mand siger (eller sagde), at jeg ikke har særlig meget lyst”.

“Jeg synes ikke rigtigt, at jeg kan få fat i min lyst”.

“Jeg synes ikke at min krop er pæn nok, og jeg vil gerne have en bedre kontakt til den”.

“Jeg har stillet mig selv spørgsmålet: “Om det så var det?”… altså den sex jeg indtil nu har erfaret med mænd. Og så tænkte jeg at dette måske kunne være noget andet?”

“Sex imellem os fungerer ikke specielt godt  – Jeg har bare ikke lyst til det, som han har lyst til – og så læste jeg på jeres hjemmeside.”

“Jeg har lyst og vil se, hvad en tantra massage er for noget, og så synes jeg om, at du skriver, at det ikke er en behandling eller terapi”

“Jeg lever alene og har haft svært ved at komme i gang med at møde mænd efter min skilsmisse. Jeg tænkte, at det hos dig kunne være et godt sted at begynde”

“Jeg har simpelthen lyst til at udforske min seksualitet. Jeg har ikke undersøgt den nok”.

“Jeg er så meget i mit hoved i dagligdagen, og trænger til at komme mere ned i min krop”

“Jeg gør det fordi jeg ikke har tid til at have en fast elsker, og har brug for nærhed, kropskontakt  og elskov med en sanselig mand”

Sommerfugle i maven

De fleste giver udtryk for at det, at ringe og finde et tidspunkt for et møde, og tiden umiddelbart op til at de går ind igennem døren her, er forbundet med sommerfugle i maven.

Jeg fornemmer, at det er uvant for mange kvinder i lyst at tage et sådant skridt og stå ved denne lyst til lyst. Der kan være skam forbundet med selv at være den, der så direkte tager et sådant initiativ?

Det er anderledes end at gå i byen en aften og lade sig score af en mand? På en måde lettere og samtidig mere uvist i forhold til om mødet så også bliver rart, hvis det fører til sex eller elskov?

Mange, som vil sanse sig i en tantra massage, lever i et parforhold. For os er det fuldstændigt naturligt at have lyst til at undersøge lyst i SIG uafhængigt af sin partner – uden at det overhovedet sætter spørgsmålstegn ved, om man elsker ham/ hende eller ej.

Sanselig bevidst elskovskunst

Mahamudrainstitut vil udbrede kendskabet til sanselig bevidst elskovskunst i praksis. Vi synes, at der simpelthen er for megen dårlig sex til.

Ingen kan læse sig til at elske. Det skal erfares i praksis, og vi har igennem efterhånden mange år vist, at det er muligt at skabe trygge rum og rammer, hvor det kan ske.

Tantra massage Århus

Previous Article
Next Article