masturber

Masturber i lyst og livskraft og bliv sundere.

Masturber dig sund! Jeg har altid været fortaler for masturbation. Jeg ser det som en sund og naturlig praksis, som på alle måder kan være meditativ.

Når fysisk kontakt er begrænset

Her under Corona opstandelsen er der blevet lagt restriktioner på mange menneskers mulighed for at komme i fysisk tæt kontakt med hinanden.

Tantra-massage er ingen undtagelsen herfra. De, som bor alene, går måske heller ikke på samme måde som ellers i intim kontakt med andre. Vi opfordres til at holde os hjemme og for os selv.

Elskov er sundt

På mange måder er det temmelig uheldigt. Der er næppe noget, der kan reducere angst, stress og og spænding og dermed direkte øge virkningen af vores immunsystem som elskov og berøring. Oxytocin og Dopamin dannes i særdeleshed i forbindelse med orgasmer og sex.

At, det tilmed påviseligt har fremmende virkning på vores humør og evne til at lære nyt og forholde os til nye situationer, bidrager blot til vigtigheden af det.

Masturber noget mere.

Når så adgangen til fysisk kontakt med andre mennesker indskrænkes, er der en lejlighed til bevidst og opmærksomt at berøre og anerkende sig selv. Mulighederne er mange for at gå på opdagelse i sin egen natur i den forbindelse.

Lad mig komme med nogle forslag, som jeg selv har stor glæde af.

Masturber imens du ser dig selv i øjnene.

Har du nogensinde set dig selv orgasme? Bevidst og opmærksomt betragtet dig selv i et spejl, med øjenkontakt til dit spejlbillede igennem hele orgasmen? Så er det måske en mulighed nu?

Det er ikke helt så enkelt, som det lyder. Mange vil uvilkårligt lukke øjnene under masturbationen, og fremkalde en fantasi, der ophidser. Ved at åbne mine øjne, inviterer jeg mig ud af forestillingerne og ind i den direkte sansning.
Da jeg første gange erfarede dette, så jeg en “Jesper”, jeg ikke kendte… Jeg vil beskrive det som en “transcenderende erfaring”.

Masturber et andet sted – og observer i kroppen

Klæd dig helt af i et rum, hvor du ikke normalt er nøgen – Gå evt ud i naturen / haven hvis det er varmt nok. Berør dig selv opmærksomt og langsomt med en skøn olie som en invitation ind i høj sanselighed. Min anbefaling er – ikke i begyndelsen af berøre Yoni eller Lingam, men vække alle kroge, hulninger og hvælv andre steder først og så langsomt integrere kønnet også…

Når du mærker at orgasmen måske er på vej… så hold en kort pause. Leg med det og observer meget nøje, hvad der sker hvor i din krop imens. Det er en helt fantastisk måde at få indsigt og erkende orgasmens natur i os selv på.

Hvad, jeg finder meget spændende, er at observere, hvordan min vejrtrækning og spændingen i kroppen tydeligt er forbundne.
Når ophidselsen stiger, øget spændingen spontant. Når, jeg erkender det, kan jeg afspænde igennem min udånding. Jeg kan på den måde “balancere” lige før, at jeg orgasmer og evt. udløser.

Det er fantastisk dejligt og i øvrigt også nyttigt i forbindelse med elskov med en eller flere partnere.

Masturber sammen over chat eller video.

Brug chatten eller video-samtale! Flirt og leg! Lad den erotiske lyst vokse af sig selv igennem den bevægelse, som ord skaber ikke bare i intellektet men i hele kroppen. Iagttag hvordan vi bevæges af og med hinanden, hvis vi kan mødes i rytme, takt og tempo.

Også i en chat kan vi undersøge at bevæge sig væk-fra eller hen-imod impulsivt og spontant. Ikke at ville forcere eller “bruge hinanden”, men lade det opstå som små invitationer ind i sanselighed.

Det kan føles nyt for nogen. Måske opstår der angst for at “hvis jeg siger A nu, så er der en forventning om B”. Så øv at slippe den overbevisning! Eller giv tydeligt udtryk for den.

Det, der sker, sker lige nu. Der er ikke den mindste automatik i, at det skal “føre til noget som helst”.

Naturligvis er det et fortroligt rum, og det italesætter jeg gerne. Det er intimt, sårbart og berørende. Vi kan her mødes i at SE, at vi ses. At se, at nogen ser. Smide maskerne, hvis vi vil…

Og så kommer al moralen ofte væltende op? Skam, skyldfølelse, blufærdighed og måske følelser af at være forkert eller “for meget”: For lysten, for liderlig, for direkte, eller for lidt… Sikke en mulighed for at kigge på det!

Gensidig overensstemmelse et must.

Tænk at naturlig lyst nogensinde skal gøres “forkert”!? … Det har jeg simpelthen aldrig forstået.

At sådanne møder må ske i gensidig overensstemmelse, er for mig udenfor diskussion.

Se dem evt. også som en anledning til bevidst observerende at lege med, hvordan du flirter?
Chatten, eller hvis den forlænges til en video-samtale vil simpelthen være et spejl på et fysisk møde i så mange henseender.

Altså: Al mulig fornøjelse med at lege alene eller sammen i lyst og livskraft! ❤️

Previous Article
Next Article