min seksualitet vågnede tidligt

Min seksualitet vågnede tidligt.

Min seksualitet vågnede tidligt. Jeg var 7 eller 8 år gammel, da jeg gjorde min første erfaring i den henseende med en to år ældre pige, jeg legede med.

Med 15 stod den i lys lue. Det var meget voldsomt. Jeg følte mig nærmest konstant liderlig og vanvittigt tiltrukket af det kvindelige. Jeg måtte simpelthen hver eneste dag tilfredsstille mig selv under bruseren til forskellige fantasier.

Vi boede på en nedlagt gård i en lille landsby. På loftet i de gamle staldlænger blev der opbevaret halm. Det var spændende og forunderligt at kravle rundt deroppe. Jeg kunne gå fra den ene ende under tagryggen til høloftet, der var åbent ud mod den store lade.

Om sommeren var det meget varmt oppe under tagpladerne. Sådan en sommerdag klatrede jeg derop. Jeg havde den der uro i min krop, som jeg efterhånden kendte så godt.

Jeg klædte mig af. Helt af. Den uvante følelse af at være nøgen der, ophidsende mig med det samme. Jeg kravlede lidt væk fra mit tøj, og som lyn steg liderligheden op igennem min krop.

Tænk hvis jeg blev overrasket af nogen og ingen mulighed havde for at nå tilbage og dække mig til? Jeg ville stå der totalt afsløret med min dirrende, stive stav strittende ud i luften!? Tanken var foruroligende lysten.

Som legede Guderne med?

Som legede Guderne med – hørte jeg stemmer fra laden, måske kun 5 meter fra, hvor jeg sad. Det var dem! En lille gruppe piger fra nabogårdene, som hver dag mødtes for at ride deres heste i skoven – sammen.

To på ca. min alder og Anne-Dorte som var lidt ældre. Jeg sad helt stille… Halmen kradsede på mine bare baller og bløde pung… Jeg kunne umuligt nå hen til mit tøj uden at skulle forbi det åbne stykke, hvor de ikke kunne undgå at se mig.

Til min forbløffelse klatrede de op ad stigen og satte sig i hyggesnakkende ikke mere end få meter fra, hvor jeg var… Jeg holdt vejret. Det synes umuligt at være så stille, at de ikke ville høre mig.

Jeg følte at jeg lurede på dem. Og samtidig var jeg i en ret udfordret position. Arrgh… Hvad ville de ikke tænke?

“Der er noget”! .. Sagde Anette og drejede hovedet i min retning, uden at se mig.
De blev stille.
Mit hjerte hamrede.

Anne Dorte rejste sig… og kravlede hen over halmballerne. “Måske er det en kat?” sagde hun.. Og stod så ansigt til ansigt med mig. Jeg splitternøgen og hun i sine stamme ridebukser og en tynd T-shirt.

Jeg stivnede…

Så smilede hun.. “Hej Jesper!” sagde hun højt… “Du har nok luret kan jeg se!”.. Hun lo og kaldte på de andre. “Kom lige og se her!”…
De to andre kom kravlede efter…
Eh ja… altså… “ Jeg søgte efter ord som kunne passe. Og fandt ingen..

…Og så skete det utænkelige.

Dejlig krop du har der “ Sagde Anne-Dorte”…. “Må jeg røre..?” Hun gik to skridt frem og lagde sin hånd på mit nøgne bryst, så gled hendes anden hånd om min balle..og hun trak mig ind til sig i en omfavnelse.

Jeg døde lidt der… Duften af hest, hendes hænder om mig.. Min stav presset ind imod de elastiske ridebukser. Den rejste sig…. Jeg kunne intet gøre…

Hun greb ned om ham… Hun måtte have prøvet det før, fornemmede jeg med det samme…
Fuldstændigt ugenert malkede hun med rolige bevægelser min pulserende unge manddom…

Jeg så, hvordan de to andre piger betragtede det ske. Jeg stønnede… Det var for vildt, for meget, for lystent, for flovt.. Det hele var overvældende.. og fuldstændigt surrealistisk vidunderligt.
Mine ben eksede under mig. Jeg holdt fast i Anne Dorte.. Og så kom jeg…

Jeg sprøjtede stønnende min unge lyst-eliksir kraftfuldt ud for hendes hånd.

Hehe”.. hviskede hun mig i mit øre… Og kyssede mig kærligt på kinden.
Så lo hun… “Det var lige det, han trængte til!”…

Hun så mild af latter på sine med-ryttere..

“Måske vi skal komme videre?” ..

De to, som havde kigget med, så på hinanden med store smil…

Og så gik de…. “En dejlig dag til dig Jesper!”

Anne Dorthe forblev min hemmelige kærlighed lige til den dag, jeg flyttede hjemmefra. Vi mødtes aldrig siden på den måde.

Med de to andre havde jeg mange skønne rideture i årene, som kom. På hesteryg over marker og i skoven. Der var en sårbar varm følelse af forbundethed imellem os, som jeg aldrig glemmer.

Åh jo længslen efter det kvindelige og min seksualitet vågnede tidligt!

Previous Article
Next Article