Opmærksom bevidst seksualitet – Sexfulness

Sexfulness kan bedst beskrives som at leve i opmærksom bevidst seksualitet.
Sexfulness fungerer som en løbende praksis, en sund og aktiv seksuel livsstil, som ud over at styrke krop og sind, fører til til øget lykke og trivsel.
Sexfulness er handler også om at have en bevidst og respektfuld tilgang til sine seksuelle partnere og relationer, hvor der er plads til kommunikation, tillid og gensidig respekt.

Hvor har du lært at have sex?

Ja har du nogensinde lært det, eller har du selv måttet finde ud af det?

Du har lært at regne og læse. Du har lært at tale og skrive et forståeligt dansk og dermed at kunne kommunikere – og når det kommer til sex, er det sikkert ret tilfældigt hvordan du lige er kommet til færdigheder? De afhænger med al sandsynlighed af hvem du har mødt, og hvem du har været i seng med?

Måske har du hentet inspiration fra industriens pornofilm, hvor det mest af alt handler om at forbruge sex? Måske har du været sammen med den samme igennem flere år, og det som i starten fungerede ok er nu blevet til en vane som tager 5-10 minutter, når I ellers gider.

Sex som en måde at kommunikere med hinanden på

Hvis vi ser sex som en måde at kommunikere med hinanden på – måske som noget hvori hele vores samliv spejles – kunne det så ikke være relevant at gøre noget for at kvalificere sig i det? Ikke i forhold til at lære alverdens nye teknikker eller iklæde sig nyt dress eller afprøve nye tricks, men i forhold til virkeligt at have kontakt til hinanden?

Hvis du skal lære et andet sprog, så handler det vel ikke om at skulle underholde nogen, men om at kunne invitere til forståelse?

Selv når du sender din bil til service eller ringer efter en tømrer, forventer du at vedkommende har uddannet sig i det han/hun gør? Og når du elsker med en? … tja er gør-det-selv løsninger så altid det, som du griber til?

SEX-fulness handler om at få kontakt til sig selv og lysten. Genfind lysten i dit liv!

Hvor længe vil du affinde dig med dårlig sex?

Blufærdig? Ja sikkert…. Og det kan afholde dig fra at gøre noget ved det. Dvs. i de næste 30 år affinde dig med dårlig sex, blive ved med at lede efter en, som endelig har en ide om det, eller få dig til at nedprioritere noget af det mest livsbekræftende som findes… alene med baggrund i dårlige erfaringer.

Dette burde være en annonce for alternativet til lykkepiller, stressreducerende medicin eller alverdens andre tilbud fra medicinalbranchen.

SEXfulness

At lære at elske på en ordentlig måde. At lære sig selv at kende på en måde, så der opstår kontakt, uden at vi behøver at forbruge hinanden til sex. At udvikle sin kompetence på en måde, så du inviterer dig selv, og den som du elsker med ind i høj sanselighed, nærvær og lyst. Lær at være seksuelt til stede – fuldt og helt.

Mahamudrainstituttets Praksis-fællesskab er konkret, praktisk, og “ned i kroppen” erfaringsbaseret.

Det handler om at erfare, IKKE om at teoretisere!

Sex kan du ikke lære ved at læse og høre om sex. Sex lærer vi ved at elske, berøre og sanse.

Sig JA til livet selv! Sig JA til opmærksom bevidst seksualitet – Sexfulness! …sig ja til Lyst!

Du kan læse mere om sexfullness her: Mindfulness og Sexfulness