Birgitte

Birgitte – Han tænder når jeg elsker med andre

“Hej Jeg hedder Birgitte”

“Velkommen til! Jeg hedder Jesper.” Hun tog min udstrakte hånd i sin.

“Så kom der et ansigt på efter vores korrespondance over mail. Er der sommerfugle i maven?

Hun mødte mit blik

“En smule, og det er nu ikke så slemt”

Hun var i en let sommerkjole. Den passede til den ualmindeligt varme dag. De smalle stropper over solbrune skuldre, bare arme og hvad der så ud som en stærk krop gav et indtryk af, at hun kunne være kommet lige fra stranden.

“Lad os sætte os i sofaen og snakke først” –

Jeg satte mig overfor. Det blå-hvide lette bomuldsstof nåede til midten af hendes lår. Hun havde lagt det ene ben over det andet. Hun så smilende og afslappet med sine brune øjne på mig, med et par solbriller skubbet op som hårbånd i det Kastanjefarvede lange hår.

“Hvad bringer dig her – altså til en Tantra massage overhovedet – og lige netop hos mig?” begyndte jeg

“Det er enkelt” svarede hun og fortsatte.. “Du skriver så tydeligt at det ikke er en behandling, men et møde i elskov. Det tiltalte mig meget”

“Ja!? Det glæder mig..”

“Faktisk var det min mand som gjorde mig opmærksom på det”

“Din mand?”

“Ja – han opfordrede mig til at ringe til dig”

“Nu bliver jeg nysgerrig? Mener du, at det var hans ide?” .. Nogle små røde advarselslamper begyndte at blinke i mit sind.

“Nja Jeg ville ikke være kommet, hvis det ikke 100% var noget jeg selv ville. Og jeg kan lige så godt sige med det samme, at han ganske enkelt ophidses af, at jeg elsker med andre mænd”.

“okay?” …

“Ja… I begyndelsen forstod jeg det ikke, og jeg vil ikke være hans projekt. Altså at jeg skal gøre noget som helst i den retning for, at han skal tænde på det. Det må han selv bøvle med! … Og så gik det op for mig, at det da er en fin ordning. Så kan jeg gøre som jeg vil, når jeg vil med mænd, og lyst og lejlighed byder sig…”

“Ved han at du er hos mig?”

“Ja det gør han… Hvordan har du det med det Jesper?

“Jeg sidder lige og reflekterer over det. Hvis du ikke havde fortalt mig det, ville det intet betyde. Interessant hvordan din fortælling – altså bare ord .. bevæger !”

“Hvordan mener du”?

“Jeg kunne få den tanke, at jeg bliver til et rekvisit i en leg, I to har med hinanden? Og så funderer jeg spontant over, om jeg vil være det? Et møde med dig i elskov er også sårbart for mig..”

“Det kan jeg godt forstå. Og det er måske lige derfor, at jeg er her!?” Svarede hun.

“Ja?” .. Jeg mødte hendes blik.

“Ja… jeg har heller ikke lyst til at bruge en mand eller lade ham bruge mig, som roller i et spil, vi spiller. Jeg anerkender at min mand, tænder på det han gør, og vi er glade for hinanden. Det giver mig også friheden til at erfare mig i mødet med f.eks. dig, på en helt anden måde, end jeg sikkert kender? ..Og vide at det på ingen måde gør ham ked af det. Ja tværtimod ophidser ham. Det er hans!… Og det er fint…
Jeg ville ikke tænde på, at han går i seng med en anden kvinde, som han tænder på, at jeg gør det med en anden mand.
For mig er det bare naturligt, at vi har lyst til at møde mennesker intimt og i lyst”!

Birgitte smilede. Jeg mødte det..
… og fornemmede at min krop gerne ville trække den der tynde sommerkjole af hende…

“Ja egentlig har vi jo skrevet sammen udførligt om samtykke, hvad jeg inviterer til etc…”

“Det har vi.” – Hun nikkede.

“Har du spørgsmål Birgitte, noget du gerne vil vende ellers…?”

“Jeg kan flytte mig Jesper, og har ingen problemer med at sige både ja og nej , hvis du tænker på det?”

Jeg kunne mærke en meget lysten varme brede sig i min krop. På en gang noget sårbart og en voldsomt lyst til at æde hende. Samtidig fornemmede jeg, at det måske ville være mig som blev spist i dette møde? Klemt imellem de ret muskuløse lår, som kjolen ikke kunne skjule…

Hun skiftede stilling, så det andet ben kom over det første. Mit blik fulgte bevægelsen. Jeg så, at hun så det.

“Hvis du vil friske dig op efter køreturen, så lad mig vise dig badeværelset. Der kan du også klæde om i Sarong”

“Gerne” svarede Birgitte – og rejste sig op…

Fortsættes her ……

tantra massage til kvinder

Previous Article
Next Article