kom

Kom hviskede Birgitte og trak mig ned til sig

Jeg ved ikke, hvad der gjorde det. Allerede da hun kom ind i det varme rum, med det bløde dæmpede lys og den store madras på gulvet, sansede jeg lyst til hende. (fortsat fra Birgitte – Han tænder når jeg elsker med andre)

Min intellekt var roligt, min krop sagde JA…
Hun smilede til mig, som kunne hun fornemme det?

Jeg inviterede hende til at sætte sig med mig i Yab-Yum.

Jeg i Burmesisk lotusstilling, og hun med fronten mod mig, sin ende på mine lår, og begge sine ben omkring mig så fødderne mødes på det nederste af min lænd.

Sådan sad vi tæt og længe. Krop med krop, puls med puls. Vores lår forenede i berøring, blot med det tynde stof i Sarongerne imellem. Hun på oversiden af mine lår – Yang. Jeg sansende undersiden af hendes – Yin.

Mand og kvinde. .. Umærkeligt finder åndedrættet en rytme sammen, fuldstændig uden anstrengelse. Det er intimt… meget intimt. I den stilhed, som bevidstgør bevægelse, der ellers overdøves af alt det, vi vil og synes, at vi skal?

Jeg lænede mig så en smule tilbage. Skabte så meget luft imellem os, at jeg kunne se hendes ansigt, og fornemme hendes ånde fra mund og næse… Trak den ind i mig med luften, jeg indåndede.

Hun smilede. Uden et ord kyssede hun mig. Først blidt, og så hedere. Jeg åbnede mine læber for hendes tunge. Øjeblikkelig fornemmede jeg min stav trykke op imod hendes skød… Jeg kender den forbindelse så godt. Når jeg åbner på den måde for en kvinde, vækkes min rod som i en og samme bevægelse….

Jeg løsnede knuden i hendes Sarong, lænede mig frem og lod Birgitte glide ned på ryggen foran mig, stadig med sine lår på begge sider af mig. Hun lukkede sine øje og lod mig se, hvad jeg ville se… Langsomt gjorde jeg os begge frie af den smule beklædning, som havde dækket os.

“Kom”! hviskede hun.. og trak mig ned til sig…
Jeg gled til siden, så vi lå nøgne ved siden af hinanden.

Hun rørte ved mit bryst, og så greb hun stille ned omkring min pung. Holdt mig der.

Hendes umiddelbare spontane måde at møde mig på, overraskede mig.
Jeg skubbede hende om på ryggen, greb den varme olie, kom den i mine hænder, og uendeligt opmærksomt mødte jeg hendes ene hofte med min hånd. Lod den hvile der! Være der!.. Før jeg med samme ro lod den bevæge sig op over hendes mave og bryst til ud for hendes hjerte. Stoppede… og blev der.

….

Det lader sig næppe gøre at beskrive et sanseligt møde, hvis essens er at være hinsides ord og bedømmelse, med ord?

Hvordan føles varmen fra solens stråler mod en nøgen krop, der bevæger sig i naturen?

Hvordan gøre smagen af en let salt sveddråbe på en varm blød tunge forståelig? Når den ikke skal forstås men sanses?

Hvordan pege med bogstaver på det at bevæges af duften af en varm kløft imellem hvælvede lår?

Hvem kan fortælle om følelsen af olie imellem en glat underarm og silkebløde muskuløse afspændte baller?

Hvordan skal jeg på skrift invitere dig til at beruses af en kvindes hår, rundingen på hendes øre, hulningen i hendes armhule, de små ar, som fortæller om et bevæget liv?

Kan jeg invitere dig til at erkende, hvordan det sanses, når hun griber mig om min rejste manddom, og fører mig ind i sin drivende våde grotte? For – våd af sved – at ride mig i rolige bevægelser med sit blik i mit?..

Hvilken bleg skygge vil det ikke blive, hvis jeg skulle beskrive, hvordan det sanses at have hendes skød i min mund, min varme bløde tunge i hende, og lade hendes elskovssaft fylde min krop?

….

“Tag mig!” hvæsede hun pludselig og rullede ned på ryggen… “Kom..Fyld mig!”
Hun åbenbarede hunnen for mig!.. Hundyret. Åbnede sine lår med bøjede knæ.

Siddende imellem og under dem, parrede jeg hende langsomt. Lod min stav være og bevæge sig opmærksomt overalt i hendes skød. Hver en krog, hvert et hvælv. Med stille sansende bevægelser fra mine hofter tastede jeg munden til hendes livmoder af med min spændte glans… Hun omsluttede mig, sugede mig ind, udvidede sig, til Yoni og Lingam var ET.

Hun gispede… “åh Gud! …Du er stor!” (og mente nok ikke “-den almægtige” 😉 )… Og mødte mig igen og igen, skubbede sig op imod mig i fælles brunst. ..

Så tog jeg hende til lyden af de “ja..JA..” som kom stødvist fra hendes strube…

Vekslende bevægede vi os i crescendo til alt, hvad hun kunne udtrykke fra sin åbne mund, blev til een tone…. een sang i fryd, med den kraft og vælde som opløser alt.

Hun blev slap, dampende af sved, våd, duftende, og uendeligt smuk.

Da hun lagde sig om på siden med bøjede lår, gled jeg ned bag hende for at være der… Sitrende i alle mine celler.

Sådan lå vi… Til hun vendte sig om og krøb ind til mig.
Åh Jesper… Pyh..

<3

Tantra massage til Kvinder

Previous Article
Next Article