samtaler

Samtaler om at være menneske

Samtaler om at være menneske, om det er igennem sanselig berøring, i elskov eller med ord, åbner om noget muligheder for at iagttage sammen. SE ikke bare os selv i hinanden.. også naturen af, det som er.

Det er ikke så meget det, som siges, der er det vigtigste. Måske mere hvordan det siges. Frem for alt er det at kunne spørge, uden at søge bestemte svar, noget som åbner for at undersøge og øge sine muligheder?

For at skabe et overblik for dig, som kan lide at læse i dialogformen, har jeg samlet uddrag og sammenfatninger fra disse samtaler om at være menneske. Det er blevet til rigtigt mange igennem mit liv.

Både Karin og jeg inviterer gerne til den måde at mødes på.

Samtaler i praksis-fællesskabet

Når vi mødes i praksis-fællesskabet omkring cupisofi og elskovskunst eller “den systemiske samtale”, er dialoger og metaloger vigtige. Vi “samler” gerne temaer, som den enkelte har med og ønsker at undersøge igennem den pågældende forlængede weekend. De skrives op på en Flip og hænger så synligt der på væggen i salen.

Igen og igen opdager vi, at vi kan gå i dagligdagen og tumle med emner som ligner hinandens.

Til at være menneske hører samtaler om at være menneske 😉

God fornøjelse med at læse de korte dialoger, du kan finde i nedenstående links.

……

Jeg ender med at tørre ud!

“Du kender måske ikke til at savne intimitet, nærhed ..og ja.. Lyst”?

Hun så på mig og fortsatte:

“Nogle gange er jeg bange for, at jeg bliver for gammel, tørrer ud og går i frø, inden jeg igen vil opleve den der vidunderlige lethed. Jeg mærker hvor langt væk, jeg er kommet fra mig selv..!
Jeg savner at lege, tumle, mærke den der puls banke .. Alt det der dejlige… noget”.

Hun smilede, og bag det fornemmede jeg noget sørgmodigt. (læs videre her..)

….

Jeg vil så gerne finde en god elsker

“Jeg vil så gerne finde en god elsker. Ja ikke bare en elsker. Han skal have potentiale til at blive til en god ven!”

“Tænker du at mænd er anderledes i forhold til det?”

“Mænd søger først og fremmest en at elske med. Det fylder nærmest det hele?”

“Hvordan kan det mon være?” (læs videre her..)

…..

Det er så anstrengende at skulle være attraktiv

“Det er så anstrengende at skulle være smuk!”

“Det ved jeg ikke helt, om jeg forstår, det du siger der. Jeg finder dig meget attraktiv!”

Ja og det er også dejligt, at du siger det, og det ændrer ikke på, hvor stressende det føles for mig hele tiden at skulle tænke på, om jeg nu også er det?”


“I det sekund jeg sagde det, slog det mig netop: På den måde giver jeg jo udtryk for at jeg med den beskrivelse ser dig i et attraktivt/ ikke-attraktivt lys!

Et spørgsmål kan så være, hvad jeg og du hver især forstår ved at være attraktiv?” (læs videre her..)

Jeg har mistet lysten til at gå i seng med min mand

“Jeg har mistet lysten til sex min mand”

“Uh det er du ikke alene om!”

“Nej det fornemmer jeg måske godt, når jeg vender det med veninder?”

“Hvor længe har I været sammen?” … Læs videre her

Previous Article
Next Article