Finde en god elsker

“Jeg vil så gerne finde en god elsker. Ja ikke bare en elsker. Han skal have potentiale til at blive til en god ven!”

“Tænker du at mænd er anderledes i forhold til det?”

“Mænd søger først og fremmest en at elske med. Det fylder nærmest det hele?”

“Hvordan kan det mon være?”

“De virker bange for at skulle opfylde kvindes forventninger, eller ikke kunne håndtere at hun involverer sig følelsesmæssigt. Og jeg har ikke lyst til bare at kneppe, uden at jeg mærker noget dybere bagved. Jeg vil kunne mærke HAM og ikke bare sex”

“Hvad mener du med “at mærke ham””?

“Ja er han der – eller løber han væk, når liderligheden er dampet af?”

“Hvordan mærker du det?”

“Det har noget med oprigtighed at gøre. Er han klar og tydelig? Siger han det han gør? Eller forsøger han at give skin af noget andet for at få sex…? Det er et godt spørgsmål Jesper!”

“Hvordan viser du klarhed og oprigtighed?”

“Jeg er tydelig omkring, at det er sårbart for mig at elske. Altså at mødes i lyst og elskov. Jeg åbner mig og tager ham ind. Det gør noget i mig, som ikke bare forsvinder, når han synes, at han har fået nok sex”

“Det er også virkeligt sårbart for mig at elske. Det tænker jeg at det er for mange mænd. Når de løber væk, er det måske fordi de ikke ved, hvordan de skal holde sig selv ud i den sårbarhed? .. De forveksler det med, at de så binder sig”.
Det var tidligere også ubehageligt for mig at føle, at jeg nærmest vil gøre alt for at komme til at elske med hende. Alene fordi det der ustyrlige begær og længsel efter at elske kan fylde så meget”.
Nogle gange kunne jeg bagefter tænke, at jeg havde været vildt dårlig til at passe på mig selv… og dermed også på hende.
Det kunne jeg føle skam over. Jeg har ikke lyst til at såre nogen… Det tænker jeg heller ikke at andre mænd har.”

“Hvad gør du så nu?”

“Jeg har fået øje på sårbarheden i mig, og så kan jeg også se den i hende. Det forandrer alle møder. “

“Hvordan?”

“Når jeg erkender noget som sårbart, så maser jeg ikke bare ind i det. Det bliver vigtigt for mig at gøre det synligt og bevidst. At kunne tale om det og vise det. At elske og berøre os sanseligt og kærligt, er ikke noget ydre, som vi kan give hinanden. Det bevæger os indefra. Vi kan få øje på, at vi ER et..
Når vi ser det, behøver vi ikke at binde hinanden sammen med historier. Hvilken nytte skulle det have at binde noget sammen, som allerede er forbundet?“

“Jeg ville gerne mødes med mennesker, som er opmærksomme på det, du siger der! .. Måske også finde en god elsker 😉

“Det kan du ret enkelt komme til. Det er bl.a. det vi mødes om i vores praksisfællesskab på Mahamudrainstitut!”

Previous Article
Next Article