den gode elsker

Den gode elsker, du søger, skal findes i dig selv.

Hvor er den gode elsker, du søger?
Ville nogen – uanset om de bor sammen med en partner eller bor alene åbent sige, at de mangler sex? Ikke bare sex men god sex – Elskov.

Sanseligt, opmærksomt, lystent, og livsbekræftende nærvær i bevidst kontakt.

De færreste tænker jeg?
Er der skam forbundet med det?

Et er, at de fleste ikke vil sige eller skrive det. Noget helt andet er, at der er så mange mennesker som virkelig savner det!.

Hvad står i vejen for den gode elsker?

Jeg hører at der stilles betingelser og overbevisninger i vejen for “at møde den gode elsker”.

Jeg vil nævne bare 3 af dem:

“Den gode elsker hænger jo ikke på træerne.”
“Hvis jeg går i seng med en, så betyder det en masse forventninger, og det vil jeg ikke lige nu.”
“Det skal også være “den rigtige” – Jeg vil ikke bare elske med en eller anden.”

Det er netop det en tantra inviterer til at se helt anderledes på:

Den gode elsker finder du i dig selv.

Den gode elsker, der er behov for i mødet, er dig:

Hvis du kompetent er aktivt ledende i mødet, og får øje på, at det er dig du favner, sanser og berører i kontakten til det andet menneske! Så vil du kunne mødes i sanselig og nærværende elskov med “enhver”, som ikke vil bruge dig. Det sidste spotter du med det samme, før mødet overhovedet begynder.

A betyder ikke B

At elske fungerer IKKE efter det princip: “At siger jeg A så betyder det også B:

Møder jeg dig i bevidst kontakt til kærlighed og lyst, så vil det ikke betinges af, noget som helst. Vi bevæger os sammen i det, som sker, er villet, og muligt her og nu. Sådan at vi begge kan opretholde vores integritet før, under og efter mødet.

Den rigtige?

Den “rigtige” du leder efter, er også dig. Hun eller han er der altså allerede.

Når jeg elsker, tager jeg dig “ind i mig”. Er det et kærligt sted at være, så kan jeg ikke andet end at møde dig, som da er er i mig, i kærlighed.
Vi mødes ikke i forestillinger og forstillelse – men i medfølelse. Jeg bevæger dig. Du bevæger mig. Som vi hver især kan bevæge os, sanser vi os også. Ja i den bevægelse får vi eksistens for hinanden.

At opdage den gode elsker i sig kan øves og læres

Alt dette kan øves og læres.
Det er det, vi gør på Mahamudrainstitut.

Vi åbner dels et fælles rum, hvor vi sammen erfarer denne elskov, som er hinsides mål og forventning. Den er sanselig og nærende i sit nærvær.

Den enkelte kan øve det i den takt og det tempo, der føles passende.
Der er intet nogen skal. Vi øger simpelthen evnen til kontinuerligt at se nye muligheder.

Det er simpelthen noget af det sundeste, vi kan gøre for os selv!

Samtidig øver vi at bevæge os med integritet. Det sker i takt med at vores bevægelses kompetence i såvel krop som intellekt øges. Vi gør det igennem gentagelser, variationer og refleksion. Det er utroligt at iagttage, hvor hurtigt det sker…

At passe på sig selv – At bevæge sig i integritet

At passe på sig selv handler ikke om at lære et “ja/nej” sprog. Ej heller om at forhandle grænser, men om klart, opmærksomt, autentisk, aktivt, naturligt og i integritet at møde mennesker i kropslig dialog. Ikke at “lade nogen gøre noget ved sig”, men aktivt og bevidst at møde det, som sker, på en sådan måde at ingen er i tvivl om, at du er levende, vågen og “med”.

Vi bevæger os bevidst i samtidig fælles interaktion. Ligesom når vi ellers samtaler eller danser med hinanden. Ved at genopdage spontanitet, impuls, og lære at bevæge sig på en helt anden måde end de fleste kender, opstår der sikkerhed og ro i visheden om at kunne passe på sig selv. Dermed vil vi også passe på “den anden”.

Lige nu er der pladser åbne for dig

Lige nu er der pladser åbne for dig, som selv vil tage hånd om den naturlige impuls til “at blive rørt ved” og at sanse nærvær” i et både trygt og spændende rum. Vi er stort set ligeligt antal kvinder og mænd…

Kom og vær med på en prøvegang, inden du beslutter dig endeligt for på varig vis fuldstændigt at forandre dit liv og opdage helt nye perspektiver!

Få frisk fornyende lys og luft ind i alle kroge og hjørner!

Hvad, vi igennem så mange år har hørt, er, at det vi gør sammen I gruppen omkring Cupisofi og elskovskunst i den grad åbner for fornyelse og udsyn, på alle områder af vores liv.

En skrev til mig i dag: “Jeg vil gerne sige igen: Jeg er så taknemmelig for, at Mahamudrainstitut findes <3”

Næste gang den 18-20 februar er der plads til 2 kvinder.
Ring og få en snak … på 20214915

Previous Article
Next Article