efter

Efter at hun havde sendt ham ud for at vaske sig

Hun fornemmede stadig hans hoved imellem sine nøgne lår længe efter, at hun havde sendt ham ud for at vaske sig. J havde en blød, varm, ganske bred tunge, og var ganske øvet.

Hun havde holdt ham fast, da hun kom. Med begge sine hænder om hans hoved. Hans ansigt helt omsluttet af det inderste af sine lår. På den måde kunne hun sørge for, at han fik det hele med. Først da hun følte sig sikker på, at han havde sunket det, hun havde til ham i dag, slap hun igen.

“Hvor er det dejligt at leve!” sukkede hun en blid tanke, og lænede sig helt tilbage på ryggen, stadig med sine bøjede knæ og med fodsålerne vendt op under ballerne.

Duften af orgasmen hang i både hud og luft. Hun elskede den!
Måske hun skulle kalde ham tilbage med det samme…
Kroppen sagde ja..

Hun vidste, at han ville gøre, som hun ville det.

Hun strakte sine arme op over hovedet, og lod håndfladerne møde hinanden med armene hvilende på gulvet…

“Uhm!”..

Rakte så ud efter sine trusser. Hun havde givet ham lov til at trække dem af sig.
Kjolen beholdte hun på.

“Duft til mig!”.. forlangte hun pegende på det tynde satinstof i hans hånd, og signalerede efterfølgende at han skulle åbne sin mund, inden hun stoppede dem ind der..

Han var nøgen. Det var der ganske enkelt ikke nogen diskussion om. Sådan var det og sådan blev det, hvis han skulle have lov.

Hun fandt dem – trusserne. De var stadig fugtige, efter at han havde smagt dem.

Hun rejste sig, tog dem på, og glattede kjolen ned over sine lår igen.

….

Det hele var begyndt med en leg for et par år siden.
Det var det ikke længere. Det var nok legende, og samtidig også meget klart.

Han kunne intet forvente. Hun forventede heller intet af ham. Det var ganske enkelt hende, som ledte elskovsdansen. Ingen byttehandel! .. Hun følte sig på ingen måde i pligt til at sørge for, om han orgasmede eller udløste.

Hvis han ikke var villig til at lade sig lede, så var det også fint.. Og så blev der ingen elskov.
Hun inviterer. Er værtinden til festen. Hende som byder ind, og så kan han som gæst ikke diktere, hvad der skal ske. Omvendt er han helt fri til at forlade den igen, også før den er slut.


Han så glad ud, da han kom tilbage fra badet. “Åh for den, hvor er det dejligt!” Sagde han og strålede…

“Kom!” – Hun vinkede ham hen til sig, og favnede ham. “Det er MEGET dejligt!” Hviskede hun, og bed ham i øreflippen, lige hårdt nok til at sætte et lille mærke.

Hun klemte om hans stærke overkrop, fornemmede et stort hjerte banke derinde, og kluklo indvendigt over, hvor meget mere blød han blev, når hun gav ham lov.

Previous Article
Next Article