Han klædte sig helt nøgen

Han klædte sig helt nøgen, som hun forlangte

Hun forlangte at han klædte sig helt nøgen og langsomt kælede for sin krop, imens hun så på online. Undervejs kom hun med korte anvisninger til, hvordan han skulle vende sig eller kameraet så hun kunne se, hvad hun ville.

Det var vanvittigt intimt og ophidsende. En fuldstændigt utilsløret iagttagelse af åbenbar lyst og ophidselse. Blottelse af sind og krop hinsides skam.

For hende, at sanse lysten ved bare at se ham og stå ved det. For ham intet at kunne skjule og ikke spekulere om, hvorvidt hun ville det.

Da han kom, var det voldsomt for dem begge.
Stilheden bagefter føltes som den, der kan indfinde sig efter en kraftig og vild tordenbyge, eller som et brusende hav, der finder ro.

Det er sårbart at mødes sådan.. Meget!

Seksualitet og lyst

Så længe, jeg kan huske, har jeg undret mig over seksualitet og lyst. Hvor livsbekræftende den umiddelbare kontakt dertil kan være, og hvor let det også er at forbinde den med skam?

Den er impulsiv og spontan. Det er umuligt at forlange lyst. Opfordringen: “Bliv lysten! (eller liderlig)” – Virker ganske enkelt ikke.

En barn der opfører sig impulsivt og spontant, beskrives ofte som “umulig at styre” eller som “utilpasset”. Det er opdragelsens mål at lære børn “at opføre sig ordentligt!” og det betyder, at de skal undertrykke impulsiviteten til gengæld for at gøre, som det forventes. Gør de det ikke, er midlet at få dem til at føle skam.

Det betyder reelt set, at vi opdrages ud af bevidst kontakt til lyst.
Ja ok, den må forekomme og så i det skjulte. Når vi senere bevæges spontant af den, følger skammen meget let med.

Lyst kan ingen være afhængig af

Det er usundt at undertrykke sin livskraft. Det stresser os, får os til at spænde op og paradoksalt nok til at længes mere efter at udløse og lege frit?

Der skrives lange artikler om at “Det er let at blive afhængig af Porno”. Ja sådan er det, når vi søger og binder os af et bestemt middel til for en stund at befri os fra stress. Når krop og sind ikke længere af sig selv tillader det.

Lyst kan ingen være afhængig af. Lyst er det, vi er..Og med den følger liderligheden. Også den er natur: Den iboende trang til at parre sig. Til at flirte, se og blive set. Til at blande safter med hinanden, lukkes ind, tage ind og erfare forening.

Den er ikke rettet imod en bestemt, men virker som biens søgen efter nektar i forskellige blomster. Det gælder for både mænd og kvinder. Med den forskel, at det er kvinderne, som spontant vælger, og mændene der vælges, omend nogen kunne have en anden opfattelse?

At bekæmpe lysten i sig, er som at slås med livets egen selv-opretholdende kraft. Det bliver vi syge af.

Han klædte sig helt nøgen

Måske var det det: At hun forlangte, at han klædte sig helt nøgen, der var så vanvittigt ophidsende? At møde denne utilslørede natur i begge?

Lad mig se dig, som du er! Som du står der i lyst.

Cupisofi og elskovskunst

Previous Article
Next Article