Kurser i tantra og tantramassage

Når du Googler “kurser i tantra” dukker der mange forskellige tilbud op. Tantra eller en tantramassage er ikke noget standardiseret “produkt” eller ydelse. Ordet dækker over at fungere som en tantra-behandling med en tilhørende professionel distance og et klient/behandler forhold, til at være et møde imellem to mennesker, hvor vi erfarer kontakt, kærlighed, hengivelse og lyst i berøring.

Den sidste af de to vil være det, du finder på Mahamudrainstituttet.

Mahamudrainstitut har igennem vores udviklings-grupper uddannet en stor del af de, som giver professionelle tantra-massager i Danmark. Vi henvender os imidlertid til enhver som vil fordybe sig i den personlige udvikling som Tantra inviterer til.

For det personlige elskovsliv, om du lever som single eller som par er det også at åbne en dør, der ikke vil lukkes igen.

Kurser i tantra

Hvis du søger et Kursus i tantramassage , så kan du overveje at undersøge de muligheder du finder igennem Mahamudra-institutets arbejdsgrupper og udviklingsfællesskab

Arbejdsgruppen der undersøger elskovskunst og tantramassage

Se i øvrigt menupunkterne under denne side

kurser i Tantra

Kursus i tantramassage, kursus i tantra massage, tantramassage kursus. Tantrakursus Jylland, tantra kursus Jylland, tantrakursus Danmark, Tantra massage kursus. Tantra Jylland, Tantra massage århus, Tantra massage kursus Århus #tantra massageuddannelse i Danmark