Links

Mahamudrainstitut er optaget i Dansk forening for Tantramassage

Ønsker du mere uddybende artikler om tantra og systemisk tænkning, og hvordan den kan anvendes i såvel organisationer som “privat” og derhjemme, så kan vi anbefale dig at gå på opdagelse i artikelsamlingerne på www.jesperloyehejl.com

På tysk kan du læse lidt om Karin Wagner på www.karin-wagner.de

Søger du andre artikler så prøv at læse om Araguin – vanderen

Links

Dansk forening for Tantramassage

Århusområdet

Mahamudrainstitut: Tantramassage for kvinder  (Mads Jesper)

Mahamudrainstitut: Tantramassage for mænd (Karin)

Københavnsområdet

www.tantraliv.dk

Vejleområdet

www.tantric-bliss.dk

 Odenseområdet

www.tantriskmeditation.dk

Enhver tantramassage vi være forskellig. Både fra gang til gang, og fra person til person. Det fungerer ikke anderledes end med alle andre møder. Disse links til massage peger på hjemmesider for tantramassager der inviteres til med baggrund i uddannelsesforløb hos Mahamudrainstitut.

Der  undervises ikke i en “standardmassage” hos Mahamudrainstitut, men i en forståelse for bevægelse, berøring, kontakt, klarhed i mødet og naturligvis for “tantra” som sådan. Enhver udvikler således sin egen massage, og der vil sikkert  være fællestræk at finde hos de ovennævnte link til tantramassage.
At finde et sted at modtage tantramassage, handler i sidste ende om tillid.

Du kan finde mange flere links på: Dansk forening for Tantramassage

Læs siderne grundigt, og forhold dig f.eks. til, om du ønsker en “behandling” eller et møde? Du kan læse lidt om dette her: Tantramassage – en behandling? eller måske her: Hvad er en tantramassage?