Louise

Louise trak sine ben op, så hælene hvilede.. /4

Louise trak sine ben op, så hælene hvilede på kanten af stolen, hun sad på. Med bevægelsen bevægede hendes skød sig ind mod mit ansigt. I refleks trak jeg mit hoved lidt tilbage. (forsat fra “nøgen i stuen”)

“Louise!”.. Hørte jeg Baronesse B stemme…”Tag fat med dine hænder om Jespers baghoved..og hold ham inde, hvor han hører hjemme!”

Louise svarede.. “Jo men øh Jeg har stadig min trusse på”

“Ja det er så fint! Du kan tage den af, når du synes, og lad ham lige vænne sig til at være intim med dine trusser først!”

Louises hænder greb mig som hun skulle, og trak mig ind … Det fugtige stof , duften…. varmen… AT hun umiskendeligt kunne lide det pirrede mig voldsomt.

“Slik Jesper…Sug!” Lød det bagved mig..

….

Jeg åbnede min mund og sugede hende ind… Yoni og det tynde bånd af stof som var imellem mig og hende, fyldte min mund. Jeg sugede i små pulserende sut, som var det væde, jeg skulle drikke af en svamp.

“Åårhrja..” Hørte jeg med mellemrum.. Louise masturberede sig med hele mit ansigt.

Hun skubbede mig fra sig. “Vent!”..kom det… imens hun samlede sine lår og hurtigt trak de små trusser ned over sine fødder.

Hun havde smidt dem til den ene side, hvis ikke Baronesse B havde stoppet hende:

“Han skal være rigtig intim med dem… skal han ikke?…. Helt ind i Jespers mund med dem Louise!”.

Spontant gjorde jeg plads til det lille stykke stof. Hun måtte have knyttet dem sammen i sin ene hånd, og fyldte nu min mund med dem..

Jeg gispede.. kunne intet sige, min tunge var omsluttet af en fremmed kvindes lingeri…

Hun trak dem ud igen..og jeg kunne ånde helt frit ind igen.

….
“Så er det nu!”… Kom det fra Louise imens hun atter ledte mig ind. Denne gang før Baronesse B kunne nå at sige noget.

Hun var våd. Meget våd. Fyldige, ydre, læber som åbnede sig for min tunge i min længsel efter at sanse hendes grotte. Min hals blev glat, da hun flød ind i mig. Jeg genkendte følelsen af at synke uden rigtigt at kunne få det, som fyldte mig, ned. Det måtte være omkring hendes ægløsning? På et splitsekund voksede min ophidselse.

Jeg søgte længere ind med min tunge. Rakte den ud som ville jeg fange et snefnug og sansede, hvordan hun nærmest sugede mig ind. Min næse blev våd, og fornemmelsen af hendes saft også i mine næsebor var tydelig.

“Ohh..” stønnede jeg, imens jeg gik i opløsning der imellem hendes ben.
Lange, bløde, opmærksomme, sanselige og afspændte slik. Jeg kunne blive her i en time, Tage hende ind i min krop, dråbe for dråbe… Jeg lod hendes kønslæber glide omhyggeligt en for en imellem mine læber, som var det en smeltende vaniljeis, jeg ville forhindre i at dryppe i varmen.

Smagen, fylden, og den smidige blødhed i hendes køn vækkede noget dyrisk dybt nede i mig. Det var hinsides alle forbehold. Jeg lod mig fortære af Louises kusse. Hun førte mig ind i sig med blide hænder som lod mig spise, imens jeg blev ædt.

Intensiteten i hendes vejrtrækning blev tydeligere, og jeg lod mig ikke rive med… Jeg drak og slubrede roligt, som var det en kilde, jeg i små slurke svalede mine læber og hals med.

Og så kom det! Overaskende pludseligt.. Hun skreg, og druknede mig der i stuen. Jeg åbnede mit svælg og gjorde plads. Lod hende komme ind i mig og parre mig i orgasmen. Lade hendes nektar bade alle celler i min krop.

….

Hun skubbede mig lidt væk med sine hænder, som for at beskytte noget, der var blevet for følsomt.

Baronesse B´s stemme fik mig tilbage med det samme.
“Jesper … Sørg for at der ikke går noget til spilde på lår eller imellem baller. !”

Jeg gjorde, som der blev sagt…

….

Da jeg var færdig, gik det op for mig, at der var helt stille i rummet. Jeg vendte tilbage til den foroverbøjede stilling på mine knæ… Lagde mig ned og lod mit ansigt berøre Louises fødder. Jeg skælvede i sårbar hengivelse.

Hun lænede sig frem og satte begge sine hænder på min ryg og hviskede “tak”…

Bag mig fornemmede jeg at Baronesse B måtte stå…?

Jeg blev bekræftet i at det måtte være hende, da det, som umiskendeligt føltes som den glatte sål under en smal sko, berørte kløften imellem mine baller.

“Så fint du gør det Jesper” … Og i en lang bevægelse måtte hun være gået ned i knæ. Jeg mærkede hendes hånd glide ind bagfra under min tunge pung og gribe op under min halvstive stav…

“Og ham her? Mon der er nogen, som vil lege med ham? “

Jeg vidste, at det spørgsmål ikke blev stillet til mig.Hvorvidt den urolige lyst, som langsomt tog til i intensitet i mig igen, kom fra Baronessens hånd eller udsprang af spørgsmålets karakter”, kunne jeg ikke afgøre. Jeg sitrede…og alt duftede af liderligt kvindekøn.

“Jeg skal lige høre jer” … Baronessen skiftede tone:

”Jeg kan forstå, hvis det er nyt for jer det her… og jeg vil gerne vide om I er tilpasse med det?”

Fra alle steder lød latter. Og snakken begyndte… Det var nærmest som om, jeg ikke fandtes. Hvis det da ikke lige havde været for Baronessen hånd, som med mellemrum klemte blidt – og følelsen af hendes bløde hud på indersiden af sit håndled imellem mine baller. Hun mindede mig om min plads, som jeg ellers nu overhovedet ikke var i tvivl om.

“Jeg har simpelthen aldrig været seksuelt intim i samme rum som jer .. eller med flere end en! Det virker lige nu bare så dejligt sjovt og legende enkelt! Det ville jeg aldrig have troet!”… Lød det over mig, fra en af kvinderne.

“Er han okay med det?” sagde en anden.

“Han ved, at han til enhver tid kan gå, og at alt, hvad han gør, har afsæt i, at han selv vil. Jeg flere gange fået bekræftet fra hans mund, inden I gik ind ad døren, at han er villig!”
“Ja virker det ikke som om, at han er meget villig”?

“Åh som han slikker!”.. sukkede Louise

“Ei er det sandt? Den mulighed vil jeg ikke lade gå fra mig…!”
Det måtte være hende, som spurgte til, om jeg var okay?..

(Fortsættes her)

Previous Article
Next Article