nøgen

Nøgen i stuen hos Baronesse B /3

Jeg stod nøgen der i stuen. Baronesse B havde pakket alt mit tøj i en taske og var gået ud med den. Jeg havde ingen anelse om, hvor hun mon stillede det hen? (fortsat fra optakt )

Døren gik op. Hun var tilbage bærende på en bakke med tre glas og hvad der så ud til at være en flaske hvidvin.

“Du kan lægge dig på knæ som i “barnet” på tæppet der” sagde hun og pegede på et lille ægte tæppe i stuen. “Sørg for at du vender enden til døren her! Det kan ikke vare længe, før de dukker op. Og bare lige for at du ikke skal spekulere over det, så siger du intet, med mindre jeg stiller dig et direkte spørgsmål!… Har du forstået det?”..

“Ja”

“Ja hvad?”..

“Jeg siger intet, med mindre du stiller mig et direkte spørgsmål”

“Hvem er denne “du”?”

“Baronessen”

“Altså igen!”

“Jeg siger intet, med mindre Baronessen stiller mig et direkte spørgsmål”

“Hmmm du er ikke så lærenem, som jeg havde troet. Det går åbenbart en smule trægt…” Jeg fornemmede, at der var latter i hendes stemme, imens jeg indtog min plads.

Min umiddelbare impuls var at lukke mine øjne, hvilket hun øjeblikkelig så.

“Jeg har ikke bedt dig om at lukke dine øjne. Jeg vil, at du er helt bevidst om, hvad der sker, og hvad du gør uden at gemme dig bag dine lukkede øjenlåg..!”

Hun havde gennemskuet mit forsøg på at gøre det en smule mindre blufærdigt for mig selv.

Som jeg lå der nøgen med mine adskilte knæ og skinneben mod tæppet, hvilende med min overkrop ned over mine lår, og med min pande mod den bløde korte luv, var det mig klart, at enhver, som kom ind ad den dør, ville kunne se direkte ind på min blottede bagdel og min hængende pung. Jeg sansede, at den lige akkurat strejfede gulvet…
Trods mine åbne øje, var mit synsfelt i den position begrænset til det, som var i umiddelbar nærhed til mit ansigt i gulvplanet.

Baronesse B måtte være gået ud af stuen? Jeg hørte glade leende stemmer et sted i huset. De lød som nogen, der var fortrolige med hinanden.

Aldrig i mit liv havde jeg før følt mig så blottet og nøgen.

Bag mig gik døren op og latteren blev afbrudt af nogle overraskende udbrud.

“Du fandt altså en villig mand kan jeg se!.. Uhh… Han ser jo sød ud, som han ligger der! Er han til os?”

Baronesse B svarede: “Han er ikke så øvet, så han har meget at lære. Ja han gav udtryk for, at han længes efter at være intim med mig, og at jeg kan betragte ham som min krop og mit sind…Jeg har tænkt mig, at han skal være til vores alles tilfredsstillelse. Og kom sæt jer ned, lad os begynde med et glas vin.. Jeg vil høre om, hvordan I har det…”

Jeg kunne høre at der blev skænket op, og lystige kvindestemmer som blandede sig med hinanden. Jeg havde absolut ingen anelse om, hvem de var, eller om de vidste, hvem jeg er.

Det sidste sendte kort en foruroligende tanke igennem mig, som jeg slog hen…

Jeg måtte have været en smule væk i tanker, da jeg hørte en stemme sige: “Skal han ligge der hele dagen?”

“Nej det skal han ikke!” svarede Baronesse B.. “Er der noget, jeg kan gøre for dig Louise?”

Mit hjerte slog hurtigere..

“Hvad med at lade ham kravle her hen til mig? Han ligger der så alene og nøgen!”

“Jesper.. (hun brugte mit fornavn).. Du hørte hvad der blev sagt.. Bevæg dig herhen på dine knæ, og hold dit blik nede imens!”

Jeg gjorde som, jeg skulle… Og mærkede en hånd på mit hoved som dirigerede mig det sidste stykke og samtidig holdt mit blik nede. Under mig så jeg to velplejede fødder med lakerede tånegle, som skiltes fra hinanden for at gøre plads til mig.

Det var en ny duft… Det var med sikkerhed ikke Baronesse B. Mit ansigt blev med to hænder om mine kinder og tindinger trukket op imellem bløde varme lår som åbnede sig for mig, og jeg fulgte med.

“..Så lad ham begynde her hos mig!”… lød det lige over mig. Fra hende som måtte være Louise?

Med stoffet fra, hvad der måtte være en kjole over mit baghoved og nakke, så jeg lige ind på en hvid tynd trusse… og konturerne af en kvindes køn bag det næsten gennemsigtige stof.

“Så Jesper…. Lad hende mærke din sanselige tunge!”…

Jeg mærkede min rod… og spændte af i min mund. Smøg mine hænder op langs ydersiderne på hendes lår. Holdt dem der, som var det en hellig gral jeg skulle drikke, – og trak mig det sidste stykke ind…Duften berusede mig.

Der gik et jag igennem mig, da min bløde, varme, og fugtige tunge ramte lige der, hvor trussens kant går over i den nøgne hud på inderlåret…. (fortsættes her)

Previous Article
Next Article