villig

Villig ! Er du villig.. spurgte Baronesse B /2

Er du villig? Baronesse B så på mig og smilede. (forsat fra prolog)

Jeg mærkede et sug i mellemgulvet af hendes spørgsmål. En fin diskret duft af en parfume, jeg ikke kendte, havde igennem hele vores samtale indtil nu leget med min krop.

Jeg snublede lidt over et: “Øh ja”…

“Det er ikke et klart svar Jesper!” … Lød det fra hendes læber.

“Ja”… Jeg forsøgte igen.

“Lad mig høre dig sige højt, at du er villig!”

Mit intellekt kæmpede. Villig til hvad? Hvad indlader jeg mig på? Og samtidig stod det mig lysende klart at det ikke var nu, at jeg skulle spørge ind til hvad det ville indebære. Det lå ligesom ikke måden hun adresserede mig på…

“Ja jeg er villig!” .. svarede jeg med tydelig stemme

“Jeg havde det på fornemmelsen”.. svarede hun. “Jeg kunne se det på dig med det samme. Du trænger ikke sandt?”

“Jo”…

Hun havde talt om at “lege”, og dialogen nu føltes ikke som en leg, men som meget seriøst. Jeg fornemmede en spirende lidt ubestemmelig ophidselse i kroppen.

“Du ved at du intet har at skulle have sagt!”

“Ja.. det forstår jeg”

“Hvis du tøver, vil argumentere, eller siger nej… Så er vores møde slut. Du kan til enhver tid gå eller bevæge dig væk. Du har ansvaret for at passe på dig selv, det tager ingen fra dig. Kan du det?”

“Ja det vil jeg mene”

“Du skal ikke mene..”
Kom det øjeblikkeligt .. “Jeg vil have et klart svar! Kan du det?”

“Ja!” ..

“Det glæder mig. Fra nu af og til du går, er din krop og dit sind, min krop og mit sind…
Den har jeg tænkt mig at undersøge meget nøje og intimt.
Har jeg ret i, at du længes efter at være intim med mig!?

“Ja”

“Ja hvad?” kom det som et smæld.

“Ja jeg længes efter at være intim med dig”…
Gentog jeg, og mærkede mig, at jeg måtte huske lektien. Med et fornemmede jeg, hvordan hendes ord og tanker blev mine. Længsel boblede op i mig…

“Du kan begynde med at tage din skjorte af!”…

Hun satte sig op på kanten af bordet. Hun havde bluse og nederdel på… Jeg bemærkede hendes ben og fødder klædt i tynde strømper… Jeg knappede op og smøg den af mig.

“Undertrøjen også!”..

Den røg også af..

“Løft dine arme og drej dig rundt, så du vender ryggen til mig!”


Jeg adlød, og fornemmede i bevægelsen, at jeg måtte være fugtig i mine armhuler?

“Hold dem deroppe!” ..Kom det …imens jeg fornemmede at hun gled ned fra bordet og gik hen til mig bagfra.
Jeg sansede, hvad der måtte være hendes næse, og den sagte lyd fra hendes åndedræt. Hun duftede til mig som en kat, der vil lege med sit bytte. Uden nogen advarsel var hendes arme omkring mig og hendes hænder ved spændet på min livrem… Hun åbnede det, knappede op og lynede ned. …

Der stod jeg med mine arme oppe… og hendes let kølige hånd ved elastikken på mine underbukser. Hendes fingerspidser blot en halv cm under den. Hun rørte sig ikke. Varmen og fornemmelsen af hendes bluse mod min bare ryg og trykket fra hendes hofter mod mine baller fyldte mig….

Langsomt mærkede jeg, hvordan blodet løb til min stav. Det først lette tryk som vokser og vokser, fordi den er klemt og ikke frit kan folde sig ud. En fremmed kvinde! … Så klar og direkte.

“Lad mig hjælpe dig…”

Lød det lige bag mit øre, samtidig med at hun greb ned under min bløde pung. Han slap fri og blev holdt med et øvet greb…

“Åh ja han er villig, skal jeg love for” … lo hun, og slap mig igen.

“Tag resten af.. så jeg kan pakke det væk. Det får du ikke brug for foreløbigt. Og bare så du ved det, jeg har inviteret gæster. Et par veninder kommer på besøg. Jeg vil gøre dig intim med det kvindelige! Meget intim! Det kan du være sikker på!… (Fortsættes her)

….

Previous Article
Next Article