Lyst smitter

Massage af Yoni med Lingam

Kroppen æres og berøres uden undtagelse

En tantra-massage fungerer som et møde, hvor hele kroppen æres og berøres uden undtagelse.
Alle dele af kroppen opfattes med samme naturlighed. Ingen steder er mere “frække” end andre endsige tabubelagte eller forbundet med moral.

Krop møder krop

Hvor mange forskellige typer massager fungerer på den måde, at der er en som masserer med sine hænder, og en som ligger “og tager passivt imod”, finder der i tantra-massagen et møde sted imellem to mennesker. Et møde som indbefatter kontakt med alle dele af kroppen. Vores brug af hænderne, forbindes automatisk med “at skulle ordne noget”. Hvor andre dele af kroppen gives rum, opstår berøring hinsides formål og mål. Krop møder krop, og inviterer ind i at sanse.

Blufærdig?

Prøv at rette opmærksomheden ned i din krop! Er der dele af den, som du omslutter med blufærdighed? Hvad mon det er for en historie, som er blevet automatiseret der? Er der skam i spil? Moral? Norm? Dårlige erfaringer?
Er ikke hver eneste cm af din krop naturlig som den er?

Når berøring gives betydning

I tantra bliver det meget spændende at iagttage, hvor hurtigt vi lægger betydning ind i en bestemt kropskontakt.

Hvis et menneske af modsatte køn, lægger sin hånd på dit lår, vil du sikkert helt uvilkårligt tænke: “Hvad er han/hun ude på?” …”Hvad mon det betyder?” Prøv næste gang at se på det uden at give det nogen betydning overhovedet! Berøringen rummer at der sanses, intet andet. Hvad der derudover tillægges berøringen sker imellem dine ører, og deroppe sanser vi ingenting.

Hvad nu hvis den samme kysser dig på halsen? Får det nu en særlig betydning? Eller udtrykker kysset blot en anden invitation til at sanse hud imod hud? Er huden på læberne mere “fræk” eller indbydende end huden på hånden? Også her dukker den konditionerede fortælling op: “At kysse nogen, betyder noget særligt!”

Er der forskel på om du mærker en hånd møde din hånd, et bryst, en yoni, eller en lingam møde din hånd? Det inviterer til at sanse på forskellig måde… det er forskellen. Og igen begynder intellektet at spille sin sang.

Eksemplerne tjener til at beskrive, hvordan en tantramassage meget hurtigt kan synliggøre i hvor høj grad vi begrænser os selv igennem alle mulige normer, moralsætninger og historier.

Kontakt til Yoni og Lingam integreres

I den tantra som formidles hos Mahamudrainstituttet vil kontakt med Yoni og Lingam således også være fuldstændigt integreret i mødet. Både undervejs og i forbindelse med at der inviteres til en decideret Yoni eller Lingammassage. En invitation der, som alt i mødet, kan siges både “ja tak” eller “nej tak” til. Og netop denne fuldstændigt åbne mulighed og invitation til at sige “Nej”… og “Ja”, gør at det bliver trygt at bevæge sig ind i dette møde.

Massage af Yoni og Lingam kan således ske i et møde med hænder, eller med en hvilken som helst anden kropsdel. Det afhænger udelukkende af den, som leder mødet og igen, om der siges “nej”.

Massage af Yoni med Lingam

Er det manden som masserer eller bedre beskrevet: “Leder mødet”, vil en del af yonimassagen kunne foregå MED Lingam. Dette sker ikke, uden at der er blevet spurgt herom, eller udvekslet et nonverbalt og tydeligt signal fra begge sider enten i samtalen inden og/eller undervejs.

Lingam er som “skabt” til Yonimassage

En Lingam er alene i kraft af sin naturlige form bedre egnet til en yonimassage end fingre/hånden er det. Og formen gør det ikke alene, ligesom det “at nogen har en hånd”, heller ikke betyder at det er rart, at blive masseret af vedkommendes hånd 🙂

Man trænger ikke ind i et tempel

I tantra “trænger manden ikke ind i kvinden” hverken med sine fingre eller med Lingam. Kvinden ses som et tempel, og “man trænger ikke ind i et tempel”. Templer inviteres man ind i. Sagt på en anden måde: Shakti omslutter Shiva med sin Yoni.
Dette sker meget langsomt. Så langsomt, at det er Shakti, der åbner sig, og ikke Shiva som maser sig ind.

Sanse Yoni på en ny måde

Massagen af Yoni har intet med “friktions-sex” at gøre. Shiva inviterer Shakti til at sanse sin yoni på en ny måde. Dette kræver at Shiva, kan lede både sig selv og Shakti ind i bevægelse, der både omfatter Lingam og Yoni, og at begges kroppe drejes og forskydes, mødes og danser. Her kommer Yogaen til gavn. Det kræver hos Shiva stor smidighed og bevægelighed, samt et godt kendskab til, hvordan en krop (Shakti) kan inviteres og ledes. Her er et nøgleord: Langsomhed!

Bevidst i sin Lingam?

Det giver næsten sig selv at Shiva her, skal være bevidst i sin Lingam, og ikke på nogen måde søge sin udløsning endsige orgasme. En bevidsthed som intet har med kontrol at gøre, eller med at “aflede” sine tanker, men med at have fuldstændigt kontakt til sig selv – til alle dele af kroppen i fuld sansende opmærksomhed og bevægelse.

For at det skal fungere, må Shiva (gen)opdage sanseligheden i sin Lingam, så den bliver så følsom, at mødet med Yoni bliver til kærtegn, hinsides enhver form for “brug”.

Er det, som han kender: “at rive den af”, giver det ingen mening. Som i alt det andet, må Shiva kunne sanse “sig selv”, dvs berøringen af Yoni imod hver eneste del af sin Lingam. Jo mere opmærksomt, bevidst og i kontakt til kærlighed og lyst Shiva kan berøre sin Lingam i mødet med Shaktis Yoni, jo stærkere er invitationen til at Shakti sanser sig. Her forsvinder alle projekter.

I beskrivelsen her, bliver DET meget mere vigtigt for manden end at have en ambition om at være “seksuel kontinent”. Altså: At have opmærksomhed og følsomhed i sin Lingam.

Erektion

Forudsætningen er selvfølgelig også en erektion.
Kan en sådan komme på “kommando”? Nej!
 Med ambition har det intet at gøre. Mange mænd bruger en fantasi om “det frække” til at erigere sig med. I tantra ophører “det frække” og erstattes af kontakt til lyst. Her kommer erektionen igennem, at der sanses, at der sanses, at der sanses ..at der sanses.

Erfaringer opløses

At omslutte en bevidst Lingam med sin Yoni, kan virke voldsomt transcenderende. Der vil alle erfaringer og historier kunne opløses i et nu.

Hvad så med “massage af Lingam MED Yoni”? Princippet er det samme med nogle “krøller på”, og det må blive en senere artikel til del.

<3

Du kan læse mere om her: Yonimassage med Lingam

Måske er det noget for dig at uddanne dig i tantramassage?

Previous Article
Next Article