foredrag på Mahamudrainstitut

Systemisk samtale om at leve og om lyst.

Systemisk Samtale om at leve og om lyst. Føler du dig udfordret? Kan du se det nyttige i at samtale med et menneske, hvor vi sammen undersøger nye muligheder og perspektiver på det, du tumler med?

Systemisk samtale

Så er det måske noget for dig at snakke med Mads Jesper?
Det kan ske over skype eller – og det finder jeg bedst – ved et personligt møde.

Måske har du læst flere af artiklerne her på blokken, og har fundet perspektiver, du finder spændende og relevante for dit liv?

Så rejser spørgsmålet sig: Hvordan gør jeg?

Emnerne for en systemisk samtale

Samtaler handler her på Mahamudrainstitut ofte om kærlighed, forelskelse, jalousi, utroskab, sex, seksualitet, “for megen lyst”, “for lidt lyst”, at føle sig hæmmet, parforhold, åbne forhold … ja alt det som møder os, når vi relaterer intimt og nært med andre mennesker.

I en anden boldgade vil samtaler med mig om “det at blive selvstændig” være. Hvordan jeg kommer i gang, hvad der skal til, ideer og grundantagelser etc…

At iagttage- og finde nye måder at handle på.

Mads Jesper har mangeårig erfaring med systemisk samtale herunder også som underviser på og leder af årsforløb og uddannelser i Danmark og Tyskland.

En systemisk samtale handler ikke om “terapi”, omend det ord ofte associeres med det.

Der er ikke noget, som skal fikses. Ingen der skal “behandles”. Vi iagttager sammen naturen af det, der sker. Undersøger hvad der ellers kan være muligt. Samtaler uden “professionel distance”.

Du kan læse mere om det på siden Jesper Loye Hejl.

Ring eller skriv og få en tid til samtale. En typisk samtale tager 1,5 time. Priser: 1500 kr. for 1,5 time. Samtaler med par: 2000 kr for 1,5 time.

Jesper Løye Hejl
Nølev Byvej 36, Nølev, 8300 Odder
Telefon 0045 20214915
E-mail: Jesperhejl#me.com (erstat # med @)

Mobilepay: 292176

systemisk samtale
Mads Jesper Løye Hejl