tantra-fantastiske

Tantra-fantastiske spirituelle uddannelser til dig

Hvad så? Er du også til tantra-fantastiske spirituelle uddannelser?

Når jeg tænker tilbage, så har alle de mennesker, som jeg har forbundet med indsigt og medfølelse, været kendetegnet af ikke at gøre et stort væsen af sig selv.

Ingen af dem havde noget at sælge. Ikke en eneste lovede mig noget, jeg kunne få eller opnå ved at lytte til dem.

Jeg har følt mig privilegeret over at møde dem, og jeg har suget til mig i samværet med dem. Det meste på samme måde, som det at gå og lave noget praktisk sammen gør ved os.

Måske har det, som tiltrak mig, været en naturlig beskedenhed, jeg så i dem. En anerkendelse af, at intet kommer til os af os selv. Vi står på skuldrene af andre før os.

Jeg og Karin kan- og vil- ikke lære nogen noget.

Tantra-fantastiske tilbud om at nå det guddommelige

Vi tilbyder ikke tantra-fantastiske spirituelle uddannelser, “som gør mennesker i stand til at kopslig-gøre og facilitere det guddommeligt højeste, på en sådan måde at kunderne “på mindre end 3 uger kan tjene det hele ind igen”. Eller i samme dur.. 😉

Vi går hverken dybere eller højere, og forsyner dig ikke med “divine” hænder og eller store bevidste hjerter….

Vi er værter for et fællesskab som mødes og undersøger kunsten at elske, kunsten at relatere, og om de klassiske Tantras har noget at invitere til i den forbindelse.

Det er som at åbne et værksted og invitere mennesker, som vil passe godt på det, til at komme og være med. Som at samskabe et lærende miljø..

Kunst betyder at undersøge…

En kunstner bliver aldrig færdig eller udlært. Det skyldes, at kunst fungerer som “at undersøge noget”. Musik, tegning, skulptur, at bygge, sy, at snitte i træ, danse, synge, falde, at berøre, bevæge sig på en måtte, kæmpe… Kan vi undersøge hele livet..

At elske og relatere, fortælle, og mødes ligesådan..

Kunsten at elske … som Erik From beskrev det- Og han var blot en af de mange før og siden – KAN ingen retning, intet mål eller formål have ud over sig selv?

Kunst peger på en praksis, der leder til, at der bliver mere og mere, vi ser, at vi IKKE forstår, og endnu IKKE kan have set? Kunst undersøger det mulige?

Antallet af muligheder vokser ganske enkelt og imens bliver vi selv mindre og mindre!

Tantra-fantastiske mennesker som fremhæver sig selv og hinanden?

Når, jeg læser reklamer for noget med “moderne tantra”, så fremhæver de gerne arrangørerne (sig selv)som helt unikke tantra-fantastiske facilitatorer: “Måske de bedste jeg nogensinde har mødt”, med 100 års erfaring og som medlemmer af den eksklusive gruppe af “de få, som kan det her…”.

Mennesker som “brænder for”… at lære andre mennesker at tænde for det samme, sådan at vi alle sammen kan tjene nogle flere penge ved siden af, at vi tjener “det højeste formål”..

Mennesker som fremhæver både sig selv, hinanden og stiller sig over, som dem der “holder noget” for de andre, så de kan “lære” at komme samme sted hen… Højere, længere, dybere, mere

Tænk hvilket sundt, lykkeligt, guddommeligt ordentligt og “traume-bevidst” “embodiet” samfund vi kunne skabe, hvis alle prioriterede sådan en uddannelse og ovenikøbet med certifikat?
Det ville så godt nok fjerne indtjeningsmuligheden, jo flere af de ens-lignende terapeuter elle “..ologer” som blev færdige?

Pyt, så kan vi hver især skabe nogle nye uddannelser, der kan bringe os endnu videre i vores spirituelle udvikling til “divine” indsigter.. og lige undervejs få fat i vores “Eros”, vrede eller indre (- måske kinky?) barn? 😉

De klassiske tantras peger ud.

Det, jeg finder så tiltrækkende ved de klassiske Tantras er, at de peger ud:

Se hvor fantastisk og uudgrundelig naturen af alt er!
Se og se og se… til du opdager, at du overhovedet intet er, uden det “derude”…

Du og jeg er, “det som er”. Intet over intet under, eller ved siden af…
Hvilken befrielse og invitation til at le og spænde af og tage alt mindre alvorligt…. <3

… Også de tantra-fantastiske invitationer, der alle kommer – som det gerne skrives – fra et “rent sted i hjertet”.. Hvor det så end er? 😉

Previous Article
Next Article