Tantra massage og elskov

På sin vis kan en Mahamudra tantra massage beskrives med ordene:

“Vil du mødes og elske(s)?”

… Og med de ord skabes hos de fleste associationer til den elskov, som de kender?

Mahamudra tantra massage

Jeg bruger ofte metaforen “at danse” om mødet i den ramme, som vi kan kalde for en “Mahamudra tantra massage.”

Du har måske hørt om en, som kan danse, og er blevet nysgerrig på at erfare denne dans? For at gøre det, må du mødes med ham eller hende. Nu kan du vælge, om du vil iagttage vedkommende danse, eller om du for at erfare dansen i dig selv, vil hengive dig til at danse?

Vælger du at forblive passivt observerende, vil det ikke være et problem. Hvis det er mig, du mødes med, så elsker jeg at danse, og du skal være velkommen til at se på. I så fald danser jeg rundt om dig.

At række ud i et JA

Hvis du alternativt forstår, at det at modtage betyder at række ud og i denne bevægelse at sige “JA”. Altså indebærer at du bevæger dig, så vil du sanse en impuls til at danse med.

I dansen vil du ikke kende bevægelserne, og skal heller intet gøre for at lære dem ud over at lade dig føre og i dette slippe ambitionen om at være i kontrol og om at have ledelsen. (Hvilket kan være svært nok for de fleste).

Det eneste, du kan forvente, er, at ethvert “nej” øjeblikkeligt vil blive respekteret – og resten vil være hinsides det, som du kender.

Ingen kan kontrolleret slippe kontrol

Netop det at ville være i “kontrol”, forhindrer dig i at hengive dig til livet hinsides forbehold? Ingen kan på kontrolleret vis slippe kontrol. Og du kan ikke “behandles” til at erfare dette.

Derfor begynder vores møde allerede i det øjeblik, du skal beslutte dig for en “tantra massage”. Vil du vælge det, som føles “sikkert”, eller se at med behovet for sikkerhed følger behovet for kontrol, og dermed usikkerhed?

Som en “date”?

Opfat derfor en Mahamudra tantra massage – i hvert fald hos Mahamudrainstitut – som en “date”. En invitation ind i lyst, kærlighed, og frem for alt kontakt til sig selv, i mødet med en, som ærer både dig og sig i berøring og bevægelse.

Tantra massage og elskov

Er det sex? Ja det er også sex, elskov, lyst …og det rækker ud over det, som er erfaret.
…Som at få fat i noget magisk. Noget, der har ligget der hele tiden, og blot venter på at låget tages af.

<3 Jesper

Previous Article
Next Article