Elsk og lev livet

Når sex gøres til underholdning, skyldes det ophidselsen og det tiltrækkende der er forbundet med det forbudte. Porno er skabt af moralen – af kirken og det organiserede såkaldt “spirituelle liv”.

Jeg er skabt til sex. Jeg er et seksuelt væsen. Ligesom enhver anden levende organisme. Sex er mit udspring og kilde. Uden ejakulationen og det modtagelige skød, ville ingen af os være her.

Vær uden skam!

Lad os elske noget mere! Være skamløse i ordets bogstaveligst forstand.

Mænd sniger sig hemmeligt til at se nøgne kvinder på nettet, eller savler i skjul over konens veninde eller hende i bikini på stranden. Under bruseren fantaseres der om alt det, som er forbudt, for med en skjult skamfuldhed efterfølgende at møde partnerens blik. Når det lykkes at komme i seng med partneren, er mødet umuliggjort af begæret, som kommer af den undertrykte naturlighed.

Ja dette forhold gælder ikke kun for mænd. Kvinder er igennem tusinder af år, blevet konditioneret til at undertrykke den samme kraft.

Nye undersøgelser viser endog at kvinder som elsker med flere mænd, føder sundere børn jævnf. professor David S. Richardson fra East Anglia Universitet i Norwich.

I stedet kan vi leve i kontakt til lyst, ophøre med at “forbruge” sex eller gøre sex til et magtmiddel: til en “form” som betinger måden, vi lever sammen på.

Hvor der udøves magt, sker den på baggrund af angst. Hvor angsten er væk er grundlaget for magten det også. Samfundet og samlivet drives igennem denne angst?

Enhver politiker kender dette. Går han eller hun i seng med en kollega vil karrieren hurtigt kunne være forbi. Ja det behøver man end ikke at være politiker for at opleve.

Se begæret! Forstå, at det er en naturlig følge af angst. Ingen kan “slippe” det ved at løbe væk.

Elsk og lev livet

Elsk! …Indtil alt det “frække” er opløst i den naturlighed, som vi selv er rundet af. Elsk med ham eller hende som du lever sammen med, med hendes veninde, hans venner, dine egne veninder eller venner. Elsk med hvem, du vil!..Elsk uden at “bruge” og forbruge! Elsk og lev livet…

Previous Article
Next Article