Kære Kvinde og Shakti

Kære Kvinde og Shakti

Har du kontakt til din Yoni, eller bliver den bare “brugt” – enten af dig selv, eller af de mænd, som du har sex med?

Kraftkilden

Har du sluppet kontakten til denne kraftkilde, og erstattet den med intellektets jagt på at leve op til dine og samfundets idealer?

Mærker du, at du er Kvindeligheden selv? Ikke i kraft af det tøj du tager på, de uddannelser og titler, som du tilegner dig eller den magt, som der ligger i at slå igennem intellektuelt, men igennem den forbindelse som du har til livet og jorden?

Urpulsen

Fornemmer du urpulsen i din krop, eller har du gjort livet til et projekt, hvor det vigtigste er at nå det næste mål, før end du eller andre sætter et nyt op for dig?

Er sex blevet til endnu et af disse projekter, hvor nogen (inkl. du selv) forlanger af dig, at “du skal have mere lyst til sex”.

Din Yoni er indgangen til livet selv

Din Yoni er indgangen til livet selv. Til din krop, din sanselighed, kreativitet og hengivelse. Den er stedet for din “befrielse”. Derfra bevæger du dig!

Du kan genskabe denne forbindelse, hvis du synes, at den ligger langt væk. Du kan finde ind til den naturlighed igen, og vil da opdage, hvilken voldsom forvandling det fører med sig i dit liv.

I mødet med den mandlige lyst, hvor du oplever, at hverken du selv eller han vil “bruge” nogen, eller jager en ide om, at I skal et bestemt sted hen, inviteres du til at mærke din Yoni igen.

Du er lyst

Du vil opdage, at du ER lyst. En vulkan som der er lagt låg på, og at dette låg slet ikke er vanskeligt at fjerne. Det forsvinder af sig selv. Det består blot af tanker..

Kom her og erfar det!

Previous Article
Next Article