Kære Mand og Shiva

Kære Mand og Shiva

Har du kontakt til din Lingam? Eller bruger du den til at få et øjebliks forløsning for en pinagtig liderlighed, eller nægter den at gøre som den skal, når du forlanger af den, at den skal stå?

“River” du den af under bruseren, med hovedet fyldt med alt det, som du kunne tænke dig at gøre med den?

Jagten på at præstere

Har du erstattet lysten med en jagt på at præstere? Være den bedste i sengen, den avancerede elsker, ham som kan give kvinden den mest fantastiske orgasme, eller den som kan lægge flest af dem ned?

Er du optaget af at gøre kvinden våd

Har du taget din trang til at konkurrere med ind i sengen, eller forventningen om at du skal gøre dig fortjent til at mærke din Lingam i hendes Yoni? Er du optaget af at gøre kvinden våd nok og høre hende stønne, som et tegn på “at nu er det din tur”?

Irritation over at være afhængig

Mærker du irritation over at være afhængig af din udløsning? Vrede over at føle dig “brugt” uden at få noget (sex og nærvær) igen?

Din Lingam er som en lysende stav der, når den omsluttes af en Yoni, giver impuls til liv. Den er kontakten til Liv og kraft.

Når denne kraft undertrykkes igennem tanke om præstation, igennem skam og skyld, eller bruges til at betvinge kvinder og mænd omkring dig, forvrænges kontakten til lysten og bliver til frustration.

Mødet med det kvindelige

I mødet med det kvindelige, hvor ingen vil bruge dig, du intet skal gøre dig fortjent til, og du oplever at blive favnet i nærhed igennem hendes lyst (som aldrig kan “tages” eller forlanges), vil du mærke din naturlighed igen.

Du er lyst

Du vil opdage at du ER lyst. En lyst som du har gjort til en karikatur i forestillingen om at skulle være nogen eller noget.

Kom her og erfar det!

Previous Article
Next Article