Mahamudrainstitut et rum for fordybelse og bevægelse

Mahamudrainstitut et rum for fordybelse og bevægelse

Mahamudrainstitut – Institut for indre rum og bevægelse –
er et sted for fordybelse og undersøgelse af bevægelighed i krop og sind.

Vi lægger vægt på den faglighed, der opstår ved at erfare i interaktion og bevægelse med hinanden.

Her finder du bla. grundig uddannelse i den systemiske forståelse, -tænkning og -handlen og ikke mindst en bred vifte af seminarer og kurser i Mahamudra tantra massage og elskovskunst.

Systemisk tænkning

Den systemiske måde at tænke på er intellektuelt udfordrende og formidles her med udgangspunkt i vores egen krop og “system” som eksempel. Normalt svært tilgængeligt stof, gøre nærværende og relevant igennem masser af praktiske eksempler og konkrete øvelser.

Kan man lære at elske? – Kan det blive til kunst?

Her kan du – måske som det eneste sted i Danmark – fordybe dig i elskovskunst og det vil kalder for “Mahamudra tantra massage” og/eller deltage i vores “Elskovslærer” uddannelse.

Bevidsthed i liv og ledelse

Erkendelse sker igennem opmærksomhed. Ved at se og sanse og være bevidst om, at der fortælles historier, der inviterer ind i bestemte måder at tolke og forstå på, vil måden vi leder både os selv og andre på radikalt forandre sig.

Bevægelseskunst

Dans, improvisation, Yoga, meditation og erkendelse af hvordan vores krop bevæger sig og bevæges uden anstrengelse – indgår i alle vores seminarer og forløb.

Specifikke tilbud, hvor vi dykker ned i forskellige spændende discipliner, vil du også kunne finde på Mahamudrainstitut.

F.eks. “Kunsten at håndtere en Bue”, “Jord, ild, vand og luft –  keramisk kunst”, eller “Ayurvedisk Madkunst – et vegansk/vegetarisk køkken”

 

Vi undersøger måden vi tænker på, mødet, kontakt, samtale, elskov, relateren og relation, kommunikation, interaktion, at være stille og i dynamisk bevægelse – dvs. temaer der handler om det at være menneske i sammenhæng til vores omgivelser.

At leve et opmærksomt og bevidst liv.

Vi fordyber os i, hvordan vi sover, elsker, spiser, bevæges, sanser i samklang med vores omgivelser.

Kususstedet Abildgaard

Vores seminarer afholdes på kursusstedet “Abildgaard”, der ligger lige syd for Århus ikke langt fra vandet – og midt i næsten 20.000 m2 skøn have.

Abildgaard  huser pt. : “Systemisk og psykologisk praksis”, Mahamudrainstitut Aps og TBI Aps.

At udvide sin erkendelse

Mahamudrainstitut ser sig fri af enhver beskrevet “sandhed”, konfession eller religiøst funderet retning.

For den, der er interesseret i at udvide sin erkendelse af “det levende og livet” igennem krop, bevægelse og intellekt – i interaktion med åbne og nysgerrige mennesker, findes unikke muligheder her.

Et forløb her vil for de fleste forvandle ikke alene måden, eget liv favnes på, men også radikalt forandre din professionelle praksis.

Instituttets ledelse

Instituttet ledes af Mads Jesper Løye Hejl og Karin Wagner –
med en baggrund og et liv med Tantra, systemisk praksis, undervisning, formidling, bevægelseskunst, samtale og facilitering af processer i store og små organisationer.

 

 

 

Previous Article
Next Article