seksuel tantramassage

En seksuel tantramassage ?

“Når mænd vil give en tantra-massage, så er det for at have let adgang til sex”.
Dette udsagn læser og hører jeg jævnligt i forskellige varianter, Og jeg synes, at det peger på noget interessant.

Sjovt nok rettes den formodning ikke imod de kvinder, som masserer?

Som hovedregel imødegås det med protest: Motivet til at “give” en tantramassage er naturligvis ikke sex, men et ønske om at hjælpe de kvinder, som opsøger massagen”.

Manglende klarhed

For mig bliver dette uklart. Og denne uklarhed opstår allerede i spørgsmålet eller formodningen selv.

Hvis jeg kysser et menneske, og vedkommende spørger: “hvorfor gør du det, hvad vil du opnå med det?“, så betyder det at denne person overhovedet ikke formår at hengive sig til at kysse. Handlingen gøres betinget at et “motiv” og et formodet ønske om gevinst.

Når jeg kysser, så kysser jeg “bare”. Kysset opstår som en impuls. Umiddelbart og spontant. Som det mest naturlige der findes, i det øjeblik der kysses. Det fungerer præcis, som hvis jeg trækker vejret eller mit hjerte slår. Der er ingen plan bag det. Det er det, som er livet selv.

Handler et sådan kys så om sex? JA. Livet ER sex. Alt levende opstår og genskaber sig selv igennem “sex”. For mig er sex den mest basale impuls.

Det ER sex

Præcis sådan kan også et tantrisk møde eller en tantramassage fungere i min beskrivelse.

Jeg mødes ikke med en kvinde i et sådant møde FOR at få sex, end sige for at få noget som helst. (Hvordan bærer man sig i øvrigt ad med at FÅ sex? er det noget der kan gives eller tages?)

Det fungerer præcis som, at jeg heller ikke mødes med en ambition om at kunne hjælpe nogen, og høste taknemmelighed eller eventuelle roser bagefter. Enhver forventning om “gevinst” eller “at få noget ud af det” vil stille sig imellem kontakt, frihed, lyst og kærlighed.

Det, som sker i dette “tantriske møde” ER sex! Der elskes! Der danses!
Det er at fejre livet og det levende – lysten selv.

Med al sandsynlighed har denne elskov intet at gøre med det, som de fleste kender.

Elskov uden “handel”

For nogle bliver dette møde den første gang at sex og elskov ikke er noget, som “dyrkes”, “gives”, “byttes” eller “tages”. Det bliver så uendeligt enkelt og naturligt. Livsbekræftende i ordets egentlige essens, og også temmeligt udfordrende for et intellekt, der har lært at forbinde nærhed, sex og elskov med en “handel”.

Når sex betinges

Jeg ser hvordan mennesker betinger den bestemte historie, som vi kalder for “et forhold”, igennem “sex” og omvendt: “Sex har jeg kun med en bestemt, og hvis ikke disse helt bestemte følelser er på plads (i mit hoved), så kan jeg det ikke.”

Hvor sex betinges, uanset af hvad, KAN det vel intet have at gøre med kærlighed?

Genfinde naturligheden i sex

Den tantra, som jeg inviterer til, åbner til dette “rum”. Til at genfinde naturligheden i “sex”. Til at erkende hvordan moral og norm, “pænhed” og tilpasning” i alle mulige former, skyld og skam, har adskildt os fra livet selv og erstattet det med en historie.

Adgang til sex: JA

Skal jeg svare på det indledende spørgsmål, så bliver det til et “Ja”. En tantra-massage eller tantrisk møde giver adgang til sex. Det er hverken let eller svært, og det er overhovedet ikke frækt. Det rækker langt ud over den forestilling, som den, der kommer med sådan en formodning om motivet til at ville mødes med vidt forskellige mennesker i den kontekst tydeligvis har om, hvad “sex” kan være. 😉

Previous Article
Next Article