Tantra massage uddannelse

Tantra massage uddannelse – Danmarks førende.

Danmarks førende Tantra massage uddannelse: Mahamudrainstitut holder til på Abildgaard kursussted lige syd for Århus. Centret ligger blot 2 km fra Saksild strand, der regnes for en af Danmarks bedste badestrande.

Abildgaard tjente i sine første mange år som landbrug . I dag er den indrettet til at rumme mere end 850 m2 skønne kursus- og opholdslokaler – istandsat og renoveret med Tantra, Yoga og kreativitet for øjet. Herunder vores store centrale Yoga- og Tantra sal på godt 100m2.

Den danner rammen om et fællesskab af mennesker, der med begejstring for Tantra og bevægelse i både sind og krop, jævnligt mødes for at fordybe sig og løbende udvikle nye kompetencer i Tantra massage.

En samtale med sind og krop – Tantra massage uddannelse.

En Tantra massage uddannelse på Mahamudrainstitut omfatter alle aspekter omkring det at mødes i en sådan samtale, som en Mahamudra Tantra massage inviterer til. En samtale med sind og krop i ordets bredeste og dybeste forstand.

Vi ser dette helt vidunderlige og sanselige møde, som en dialog imellem oftest to mennesker i en klar ramme.

Et møde der ikke styres af en ambition om hverken at behandle, “lave terapi på hinanden”, opfylde hinandens forventninger, eller at komme et eller andet “sted hen”.

En dialog og invitation i opmærksom kontakt

En dialog der inviterer i bevidst, opmærksom kontakt til Kærlighed, lyst og livskraft alene igennem sin praksis.

Vores Tantra massage uddannelse er for alle voksne med interesse for at fordybe sig i en Tantrisk praksis. Den handler i al sin enkelthed om bevidst og opmærksomt at “iagttage sindets og kroppens natur”.

Tantra massage uddannelse – at opøve egen praksis

Det betyder, at du som deltager bl.a vil møde Yoga, Meditation, systemisk tænkning, dans, dynamisk og kinästetisk krops- og bevægelsesforståelse, elskovskunst i alle sine aspekter, og samtale-praksis. Du vil skabe en solid baggrund for at forstå Tantra og opøve egen indsigt i den igennem løbende praksis.

Uddannelsen henvender sig i også til dig/jer, som vil udvikle egen relations-kompetence, sanselighed, kontakt til lyst og evne til ukompliceret at sige til og fra … Det udtrykkes gerne som hovedmotivet for de fleste deltagere.

Ingen elskende har f.eks. nytte af at mødes for “at behandle hinanden”.

Den elskov kender de fleste til (bogstaveligt talt) hudløshed, hvor behandlingen i så fald gælder at “give den anden en orgasme”. …

Kontakt opstår alene, når vi mødes opmærksomt i kontakt til det, der er og sker lige her og nu!

Løbende optag til Tantra Massage uddannelse

Nye deltagere og medlemmer i dette undersøgende fællesskab optages løbende. Det letteste er at ringe til Mads Jesper på 20 21 49 15 og få en snak.

Vi mødes over forlængede weekender fra fredag morgen til søndag middag.

For ikke at være for mange på disse weekender er der Tantra massage uddannelse weekender stort set hver måned året rundt ligeligt fordelt på lige og ulige uger. Som deltager vælger du 6 gange årligt.

På vores uddannelse er der ofte deltagere fra andre europæiske lande. Undervisnings-sproget er Dansk, der i givet fald løbende oversættes til Tysk og/eller Engelsk.

Læs mere om Abildgaard her

Du kan læse mere her: Mahamudra Tantra massage uddannelse

Læs om hvordan vi fungerer som et MED-arbejdende fællesskab, uden at hinanden som hverken er kunder eller kursister: Et arbejds- og udviklingsfællesskab

Hvis du vil orientere dig om, hvordan du kan se om en given praksis har afsæt i tantra, så læs f.eks. her:

Previous Article
Next Article