tantramassage som elskov

Tantramassage som elskov

På Mahamudrainstitut ser vi en Tantramassage som elskov. Nok ikke den elskov, som de fleste kender, og en mulighed for at erfare noget nyt.

En Mahamudra tantramassage som elskov

En Mahamudra tantra massage er for mennesker, der vil undersøge hvad opmærksomhed, bevidsthed, sanselighed og bevægelighed gør i et elskovsmøde.

En Mahamudra tantra massage er for mennesker, der vil erfare, hvordan det er at elske i klarhed, når vi mødes uden krav, ambition, mål eller ideer om at skulle bringe hinanden “et eller andet sted hen”.

En Mahamudra tantra massage udfordrer den almindelige forestilling om, at vi “kender hinanden”, når vi kan fortælle historier om hinanden. Den gør det muligt at erfare, at intimitet og hengivelse udtrykker en kvalitet i det, der sker i øjeblikket, når vi har modet til at mødes uden masker i naturlighed.

En Mahamudra tantra massage er for mennesker, der vil erfare et andet perspektiv på at relatere, sin seksualitet, mødet med sig og andre, og kontakt – end det, der dikteres af den gældende moral i et samfund præget af kontrol og styring.

En Mahamudra tantra massage er en mulighed for at erfare hvor enkelt, fint og respektfuldt det kan være at mødes som voksne mennesker, når lysten anerkendes som naturlig og ikke forbindes med skam og angst.

En Mahamudra tantra massage er for mennesker, der har set, at tantra IKKE er tænkt som en “terapeutisk behandlingsform”, men som en invitation til et bevidst naturligt og afspændt dagligt liv: En praksis der omfatter alle aspekter af levet liv.

En Mahamudra tantra massage er for voksne mennesker med en bevægelig, velplejet krop og et åbent bevægeligt sind. I den hensigt har alder ikke betydning.

En Mahamudra tantra massage er for dig, der vil genskabe eller vedligeholde en fri og naturlig kontakt til lyst og undersøge en anden måde at mødes i en tantramassage som elskov med et menneske, der har fordybet sig bevidst og opmærksomt i kunsten.

Hvor mange har lært at elske – som i elskov?

De fleste mennesker har aldrig “lært” at elske, men fumlet sig frem – bevist eller ubevidst påvirket af ideer, som promoveres af pornoindustrien. Sex er (sat på spidsen) blevet til en form for brug af hinanden til gensidig masturbation.
Sex forbindes med at skulle “have noget ud af det”, med præstation og teknik.

Sex er måske endda blevet til en “pris” eller en “handel” der indgås, som et pant på at være i “forhold med hinanden” – når den første forelskelse har lagt sig.

Erfaringer fra vores seksualliv har afgørende betydning for vores velbefindende, sundhed og ikke mindst evne til at være intime og sanselige i mødet med andre mennesker.

Konventioner, moral, angst, religiøsitet, overbevisninger og normer stiller sig ofte i vejen for at ændre ved dette.

Vi inviterer til at undersøge sammen..

Mahamudrainstitut inviterer som et af meget få steder til konkret og i praksis at undersøge og udforske, hvordan møder i elskov kan udvikle sig til åbnende, sanselige rum for bevidst kontakt til kærlighed og lyst.

Møder hvor bevægelighed, opmærksomhed og respekt er afgørende.

Vi ser hvordan dette møde bliver et spejl på, hvordan vi ellers bevæger os i livet med alle dets aspekter.
– Hvordan færdigheden til at bevæge sig ubesværet hen imod og væk fra – uden behov for forklaring eller begrundelse – erstatter en traditionel forestilling om at skulle vælge imellem “ja” og “nej” og dermed igen og igen lande i konflikt.

 

tantramassage til kvinder

tantramassage til mænd

Cupisofi og elskovskunst

Previous Article
Next Article