den mest læste artikel om tantramassage

Den mest læste artikel om tantramassage – hvilken?

Den mest læste artikel om tantramassage på Mahamudrainstituttets hjemmeside, handler om Yonimassage med Lingam. Jeg kan se, at det både er mænd og kvinder, som læser den.

Længsel?

Det overrasker mig overhovedet ikke. Mange mennesker hører måske mest om “tantra” som en måde at “få gang i sexlivet på igen”?

For kvinders vedkommende kan længslen efter “noget andet” end bare 5 minutters gensidig onani være stor. …Og var der ikke noget med at man i “Tantrasex” gør noget andet?

Nysgerrigheden efter at få svar på det spørgsmål kan for nogen blive en indgang til at opdage, at en Tantra ikke inviterer til “at have sex”. En Tantra handler om, hvordan du og jeg i det hele taget bevæger os i livet?

Hvis, jeg f.eks. tror fuldt og fast på, at det at have mål for det, jeg gør, og se dem blive opfyldt, er det, som giver mig tilfredsstillelse? Vil det så ikke også præge den måde, jeg vil møde dig på, når vi elsker eller bare er sammen?

Hvis jeg har lært at gentage: “No pain – No gain”, som udtryk for den anstrengelse og stræben, der skal til for at få succes? Ja vil det så ikke også kendetegne måden jeg møder ikke bare mig selv, men også andre på?

Den mest læste artikel om tantramassage handler om, “hvordan jeg møder mig selv i mødet med dig”..

Kan jeg overhovedet møde et andet menneske anderledes, end jeg møder “mig selv”?
Det er måske i mine øjne, det store spørgsmål, som en Tantra inviterer til at få øje på?

Som, jeg møder mig, møder jeg alt omkring mig. Det, jeg kalder for “mig”, er simpelthen, den måde jeg møder livet, det levende på og alt hvad der er – på. At erkende det er også en invitation i en Tantra.

Når, jeg er bevidst om dette, vokser impulsen til at undersøge mulighederne for at bevæge mig og relatere anderledes? Det vil naturligvis så OGSÅ have stor indflydelse på, hvordan jeg elsker?

Det at elske erstatter, hvad der før blev kaldt: At dyrke- eller have sex med hinanden.

Ikke give – ikke få

I det øjeblik jeg får øje på, at min optagethed af at “give dig noget” – i forventningen om, at du modtager det, eller af at “få noget fra dig”, som kan gøre mig tilfreds og bekræfte mig – netop er det, som igen og igen bringer mig ind i psykologisk lidelse? …Så forandrer stort set alt sig…

Det er ikke ligetil med et at lægge et helt livs opdragelse, overbevisninger og måder at beskrive sig selv og sine omgivelser på til side.
Eller måske bare at undersøge om noget andet måske kunne være muligt?

Den mest læste artikel om tantramassage handler om at genfinde følsomheden

Når den mest læste artikel om Tantramassage på vores hjemmeside handler om Yonimassage med Lingam, så inviterer det til at genfinde følsomheden og sanselighed. Med den følger også sårbarhed, når vi elsker og er forenede i elskoven. At stoppe med bruge både Yoni og Lingam til at opnå noget eller give noget og i stedet berøre, bevæge og bevæges i kontakt.

I kontakt stilles der hverken – mål, formål, ambitioner, stræben, form, fortællinger eller brug – imellem… Heller ikke en ide om “du og jeg og alt det vi, vil gøre for hinanden”. I kontakt er der hverken et du eller jeg.

Bevægelse er det, som er.

Det er, som når is i en form bringes i bevægelse af varme, og derved uden anstrengelse slipper den form, den blev hældt i den gang, den oprindeligt var flydende.

Previous Article
Next Article