villige kvinder

Villige kvinder, tænkte han og blev skuffet

“Her er villige kvinder”, må han have tænkt og blev temmelig skuffet.

Jeg tænker at det er drømmen hos mange mænd, at møde villige kvinder? Eller måske bare en villig kvinde.. Af gangen altså. Og hvis det skal være så måske også to? En trekant er vel ikke at foragte?

Nogle gange kan det også se sådan ud for dig, der for første gang træder ind i vores store seminarium. Det vi kalder for Yoga-salen. Den summer af krop, bevægelse, liv, glæde og fælles undersøgelse. Det ser så indbydende og legende let ud.

Enten er vi letpåklædte, i sarong, eller øver helt uden tøj på. Der er mennesker i alle aldre. Lyst finder mange udtryk.

Så viser det sig, at det for ham eller hende, der selvfølgelig møder det med alt det, som vekommende kender, kan blive meget overrasket.

Det, der så ud til at være villige kvinder og -mænd er det måske alligevel ikke?

De villige kvinder – blev uvillige?

De er imødekommende, venlige, åbne – og flytter sig spontant, når de sanser, at der er et menneske som “vil have noget” , “give noget”..(same same) .. eller tager mødet for givet.

Det sker uanset, hvad øvelsen handler om, og er nyt for de fleste.
Det meste af det, som – måske især mænd – har brugt før for at komme i kontakt med kvinder, virker ganske enkelt ikke! … Heller ikke når det præsenteres som: “Sådan gør man da i Tantra?” – hvis vedkommende har været andre steder før mødet med Mahamudrainstitut.

Kernen og udfordringen er, “at noget tages for givet!” .. F.eks. det med de villige kvinder?

“Det er vel som i en swingerklub” .. sagde en til mig for nylig. Jeg kunne se på ham, at han overhovedet ikke troede på mig, da jeg fuldstændig afkræftede hans forudantagelse.

Det blev så nogle lidt hårde dage for ham. Det som han først opfattede som villige kvinder viste sig for ham at blive til nogle relativt uvillige nogle .

Tantra handler om krop

En Tantra skal undersøges sammen med mennesker!

At undersøge Tantra inviterer til det direkte modsatte af at sidde alene bag en skærm og “modtage værktøjer til selvudvikling” online – fra en “som mener at vide hvordan”.

Du og jeg opdager hvad-, hvordan- og hvem- vi er og gør, i det konkrete fysiske møde med andre mennesker. Ja ikke bare mennesker! Også med dyr, planter og naturen som sådan.

En Tantra er fysisk. Den er krop, krop, krop..
(Og hovedet – og alt hvad der sker der – hører med til kroppen)

Hvis du er optaget af at ville i kontakt med villige kvinder, så er det det, du har på skærmen. Det virker ret zombieagtigt både metaforisk og bogstaveligt.

Hvordan favner du din krop?

Hvordan favner du din krop og hele dit væsen i omsorg, opmærksomhed og anerkendelse?
jeg kan kun møde et andet menneske, som jeg formår at møde mig.

Jeg viser ganske enkelt på afstand med alt, hvad jeg gør med mig, hvordan det må være at være tæt på mig! Jeg KAN kun omgås dig, som jeg kan tage vare på mig selv..

Måden jeg går på, sidder på, spiser, ser, klæder mig, soignerer mig, taler, samtaler, viser opmærksomhed på. Måden jeg møder på… alt det ses længe før, jeg overhovedet kommer i valgklasse til at blive inviteret til at berøre et andet menneske hud mod hud..

Spørgsmålet er, om det også er bevidst for dig? Om du VIL iagttage det, og undersøge andre muligheder end de, der er vante og kendte?

Og vil du, så kræver det indsats! .. og det lønner sig. Du erfarer ganske enkelt et helt andet liv!

Previous Article
Next Article